рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen DS3 Crossback (2019-) – Zubri 222404

3.780 рсд

SKU: GTC1394 Kategorije: ,

Gumene patosnice Citroen DS3 Crossback (2019-) – Zubri 222404

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš automobil

Prednosti

  • Visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem modelu automobila
  • Jednostavno održavanje i dugotrajnost

U potrazi ste za gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Citroen DS3 Crossback (2019-) automobil? Zubri 222404 nudi rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ove gumene patosnice su dizajnirane sa posebnom pažnjom prema kvalitetu i funkcionalnosti, pružajući vam vrhunsko iskustvo vožnje.

Gumene patosnice Zubri 222404 su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Citroen DS3 Crossback (2019-) model automobila. One su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od vašeg izbora. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, osim ukoliko je vaš model automobila konfigurisan samo sa prednjim patosnicama.

Jedna od ključnih karakteristika ovih gumene patosnica je njihov moderni dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje prilikom vožnje. Vaša vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Jednostavno se ugrađuju i ne zahtevaju dodatne modifikacije.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno garantuje čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove ili teren kojim putujete, ove gumene patosnice će pružiti odličnu zaštitu i održavanje unutrašnjosti vašeg vozila.

Gumene patosnice Zubri 222404 su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Sa TUV sertifikatom i materijalima koji su odobreni od strane Evropske Unije, ove patosnice su sigurne i pouzdane za korišćenje.

Navedena cena odnosi se na 1 set gumene patosnice. Uvezene su iz Češke, garantujući vam vrhunski kvalitet i pouzdanost.

Ne čekajte više, pobrinite se za zaštitu i održavanje enterijera vašeg Citroen DS3 Crossback (2019-) automobila uz Gumene patosnice Zubri 222404. Naručite svoj set danas i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršen dodatak za vaš automobil!


Prednosti

  • Visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem modelu automobila
  • Jednostavno održavanje i dugotrajnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja