рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) okrugle – Zubri 221854

3.780 рсд

SKU: GTC1682 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN BERLINGO (2018-) OKRUGLE – ZUBRI 221854

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) okrugle – Zubri 221854 su savršeno rešenje za očuvanje unutrašnjosti vašeg vozila. Ove patosnice su proizvedene od izuzetno kvalitetne gume visoke gustine, koja je fleksibilna i dugotrajna. Veoma su lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise kao neke druge patosnice lošijeg kvaliteta.

Precizno dizajnirane, originalne i tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Citroen Berlingo (2018-) model automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, prilagođene Vašem vozilu. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju Vašem tipu vozila.

Dodatni fiksatore za sigurno pričvršćivanje

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice, što dodatno učvršćuje i sprečava njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice su dizajnirane tako da ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije pri postavljanju. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok rub od 12mm za čistoću enterijera vašeg automobila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su jednostavne za održavanje i neće zadržavati prljavštinu i vlagu. Takođe, ne emituju neprijatne mirise od gume, što je čest problem sa nekvalitetnim patosnicama.

Sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da se ove patosnice proizvode uz poštovanje najviših standarda i da su bezbedne za Vas i Vašu porodicu.

Cena i dostupnost

Navedena cena je za 1 set (sve četiri patosnice) gumene patosnice, originalne i tipske za Citroen Berlingo (2018-) model automobila. Ove patosnice su uvezenje iz Češke.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica da biste pronašli još odličnih rešenja za Vaš automobil.

Prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja

U videu možete pogledati kako patosnice izgledaju nakon postavljanja na Citroen Berlingo (2018-) model automobila.


Prednosti:
– Izuzetno kvalitetna guma visoke gustine
– Perfektno prilagođene Vašem vozilu
– Visok rub od 12mm za čistoću enterijera


Zgrabite svoj set gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) okrugle – Zubri 221854 i uživajte u unapređenom izgledu i zaštićenosti vašeg automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja