рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Spark (2005-2010) – Zubri 214554

3.780 рсд

SKU: GTC2155 Kategorije: ,

Gumene patosnice Chevrolet Spark (2005-2010) – Zubri 214554

GUME PATOSNICE OZNAKA ZAŠTITE VAŠEG AUTA

Visokokvalitetne gume patosnice za Chevrolet Spark (2005-2010)

Gume patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. Uz njihovu pomoć, možete zaštititi unutrašnjost svog vozila od prljavštine, vlage i manjih oštećenja. Uzbuđeni smo što vam možemo ponuditi gumene patosnice marke Zubri, specijalno dizajnirane za Chevrolet Spark (2005-2010).

Bezbednost, kvalitet i stil, sve u jednom

Zubri gumene patosnice za Chevrolet Spark su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Proizvedene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, što im omogućava dug životni vek. Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Specifikacije gumenih patosnica Chevrolet Spark (2005-2010):

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice za dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produženi vek trajanja
  • Rub patosnice ima visinu od 12mm za dodatnu čistoću unutrašnjosti vašeg vozila

Prednosti gumenih patosnica Chevrolet Spark (2005-2010)

  1. Upečatljiv dizajn: Zubri gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Pružaju elegantan izgled unutrašnjosti automobila.

  2. Bezbednost na prvom mestu: Gume patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne kontrole. Materijali koji se koriste u proizvodnji guma patosnica su odobreni od strane Evropske Unije.

  3. Jednostavno održavanje: Zubri gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Neće zadržavati neugodne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Samo jednostavno ih obrišite i vaš automobil će izgledati kao nov.

Učinite svoj Chevrolet Spark još boljim

Sa gumene patosnice Zubri, vaš Chevrolet Spark će dobiti dodatnu dozu stila i zaštite. Uz njih, možete biti sigurni da ćete sačuvati izgled unutrašnjosti automobila, čime ćete povećati njegovu vrednost za eventualnu prodaju.

Ove gumene patosnice su idealan izbor za odgovorne vozače koji cene kvalitet, sigurnost i udobnost. Uverio sam se u njihovu izdržljivost i funkcionalnost tokom mog ispitivanja proizvoda. Zubri gumene patosnice za Chevrolet Spark (2005-2010) su samo još jedan izvanredan proizvod koji preporučujem.

Ne čekajte, nabavite svoje gumene patosnice Chevrolet Spark (2005-2010) odmah!

Ne gubite vreme, učinite svoj Chevrolet Spark još boljim. Odaberite visokokvalitetne Zubri gumene patosnice i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji. Posetite OXO MARKET i poručite svoj set gumene patosnice Chevrolet Spark (2005-2010) danas!

Prednosti:

  • Upečatljiv dizajn
  • Bezbednost na prvom mestu
  • Jednostavno održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja