рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW X3 (G01) Hybrid (2018-) – Zubri 222444FL

4.320 рсд

SKU: GTC1169 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW X3 (G01) HYBRID (2018-) – Zubri 222444FL

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Uz gumene patosnice BMW X3 (G01) Hybrid (2018-) – Zubri 222444FL, dobijate patosnice visokog kvaliteta koje su izrađene od gume bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su savršene za vaš automobil.

Tipske, originalne i precizno prilagođene vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i precizno prilagođene za BMW X3 (G01) Hybrid (2018-). Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice će se savršeno uklopiti.

Moderan dizajn i optimalna zaštita

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, može biti dostupan set sa samo prednjim dve patosnice. Gumene patosnice imaju modern dizajn i precizne dimenzije koje odgovaraju vašem vozilu.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice se lako instaliraju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koje su proizvedene.

Visok kvalitet i jednostavno održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Bezbednost i kvalitet su zagarantovani.

Cena i poreklo proizvoda

Navedena cena odnosi se na 1 set gumene patosnice. Proizvod je uvezen iz Češke.

Pogledajte našu široku ponudu

Posetite našu stranicu kako biste videli kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje imamo u ponudi.

Prednosti

  • Visok kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene vozilu

Order Now and Protect Your Vehicle!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja