рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 5 GT (F07) (2009-2017) – Frogum 402300

4.680 рсд

SKU: GTC1214 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 5 GT (F07) (2009-2017) – Frogum 402300

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš BMW 5 GT

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš BMW 5 GT. One pružaju izvanrednu zaštitu od habanja i prljavštine, čuvajući vaš automobil čistim i očuvanim. Uz to, ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne ispuštaju neprijatne mirise.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila, u ovom slučaju, BMW 5 GT (F07) proizveden od 2009. do 2017. godine. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Ove patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, savršeno se uklapajući u enterijer vašeg vozila.

Dodatna sigurnost i trajnost

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice, sprečavajući njihovo pomeranje prilikom vožnje. Ove fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu

Ove gumene auto patosnice izrađene su od gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i trajna. Rub patosnica ima visinu od 12mm, pružajući dodatnu zaštitu enterijera vašeg vozila od prljavštine i vlage.

Sertifikovane i bezbedne gumene patosnice

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i pogodne za upotrebu u vašem vozilu.

Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatan miris gume, koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek mirisati sveže i čisto sa ovim patosnicama.

Specifikacija:

  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost i trajnost
  • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu
  • Sertifikovane i bezbedne gumene patosnice
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

AKCIJA: Nabavite gumene patosnice za vaš BMW 5 GT danas!

Sada je pravo vreme da se obezbedite najkvalitetnijim gumene patosnicama za vaš BMW 5 GT. Sa ovim patosnicama, vožnja će biti još udobnija, a vaš automobil će biti zaštićen od prljavštine i habanja.

Nabavite set gumenih patosnica za vaš BMW 5 GT odmah, dok su još dostupne po povoljnoj ceni!

Količine su ograničene, zato požurite!

(Formatirani tekst bez linkova)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja