рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 5 (F10/F11) Lift (2013-2017) – Frogum 542780

3.780 рсд

SKU: GTC1273 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 5 (F10/F11) LIFT (2013-2017) – FROGUM 542780

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za BMW 5 (F10/F11) Lift (2013-2017) su ne samo visokog kvaliteta, već su i vrlo udobne za upotrebu. Kada je u pitanju održavanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila, ove patosnice su izuzetno efikasne. Izrađene od posebne gume visoke gustine, ove patosnice su fleksibilne i izdržljive. Sa visinom od 12mm, rub patosnica pruža dodatnu zaštitu od prljavštine, zadržavajući unutrašnjost vašeg vozila čistom i urednom.

Savršeno prilagođene vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i odgovaraju tačno za navedeni tip automobila. Ove patosnice dolaze u setu i uključuju dve prednje i dve zadnje patosnice. Važno je napomenuti da se set može razlikovati u zavisnosti od modela i tipa vozila, tako da neki setovi mogu sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, možete biti sigurni da su ove auto patosnice modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna čvrstoća i trajnost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Upotreba fiksatora na prednjim patosnicama obezbeđuje dodatnu čvrstoću i sprečava pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Ne brinite, ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije kako bi se montirale na vaše vozilo. Svaka garnitura patosnica je pažljivo izrađena kako bi savršeno odgovarala tipu vozila za koje je namenjena.

Bezbednost i sertifikacija

Gumene patosnice su sertifikovane od strane TÜV i svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i bezbednost ovih auto patosnica.

Cena i poreklo proizvoda

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Ove patosnice su proizvedene/uvezene iz Poljske. Ukoliko želite da vidite našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica, posetite našu internet prodavnicu OXO MARKET.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet i udobnost
  • Efikasno zadržavanje čistoće unutrašnjosti vozila
  • Savršeno prilagođene za vaše vozilo

Napomena: Ova reklamna poruka je napisana na osnovu dodeljenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

Započnite vožnju u stilu i sa užitkom!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja