рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A4 (B5) (1995-2000) – Zubri 252149

3.780 рсд

SKU: GTC2014 Kategorije: ,

gumene-patosnice-audi-a4-b5-1995-2000-zubri-252149

GUMENE PATOSNICE AUDI A4 (B5) (1995-2000) – ZUBRI 252149

Gumene patosnice za Audi A4 (B5) (1995-2000)

Gumene patosnice marke Zubri su izuzetnog kvaliteta i ne ispuštaju neugodne mirise. Njihove gumene patosnice su odličan izbor za vaš Audi A4 (B5) između 1995. i 2000. godine.

Specifikacije

  • Tip automobila: Audi A4 (B5)
  • Godište: 1995-2000
  • Boja: Crna, tamno-siva ili bež
  • Set se sastoji od: 2 prednje i 2 zadnje patosnice

Moderno dizajnirane i preciznih dimenzija

Zubri gumene patosnice savršeno se uklapaju u vaš Audi A4 (B5) između 1995. i 2000. godine. One su tipske, originalne i bez ikakve nedoumice odgovaraju za vaš model vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, tamno-sivoj ili bež boji – odaberite onu koja se najbolje uklapa uz enterijer vašeg automobila.

Fiksatori za dodatno učvršćivanje

Da biste dodatno učvrstili patosnice i sprečili njihovo pomeranje, Zubri gumene patosnice su opremljene fikstorima na prednjim dve patosnice. Cd posenduju fiksatore samo one patosnice gde je to fabrički predviđeno. To osigurava da će patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje, čak i pri intenzivnom kretanju.

Dodatno ojačanje za veću izdržljivost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja i izdržljivost patosnice. Zahvaljujući tome, moći ćete da uživate u njihovom kvalitetu tokom dugog vremenskog perioda.

Jednostavno održavanje i bez mirisa

Zubri gumene patosnice su izuzetno lagane za održavanje. Nema potrebe za komplikovanim čišćenjem – jednostavno ih očistite vodom i blagim sredstvom za čišćenje. Takođe, ne morate se brinuti o neprijatnim mirisima gume, kao što ih imaju neke patosnice lošijeg kvaliteta. Zubri gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikovane i bezbedne

Zubri gumene patosnice poseduju TUV sertifikat, što znači da su prošle stroge bezbednosne standarde. Svi materijali koji su korišćeni pri izradi patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koja je odobrena od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u njihovu bezbednost prilikom korišćenja.

Set patosnica po pristupačnoj ceni

Navedena cena je za kompletan set gumenih patosnica za Audi A4 (B5) između 1995. i 2000. godine. Uživajte u visokom kvalitetu i prilagođenom izgledu patosnica za vaš automobil.

Zaključak

Sve u svemu, Zubri gumene patosnice za Audi A4 (B5) (1995-2000) su izuzetan izbor za ljubitelje kvaliteta i preciznosti. Ove patosnice su fleksibilne, izdržljive i dizajnirane sa posebnom pažnjom prema detaljima. Sa fikstorima za učvršćivanje i dodatnim ojačanjem na vozačkoj strani, ove patosnice će pružiti odličnu zaštitu enterijera vašeg automobila. Ne samo da će izdržati test vremena, već će se i harmonično uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i preciznost
  • Dodatno ojačanje za veću izdržljivost
  • Lagane za održavanje i bez mirisa
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja