рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A1 (2018-) – Zubri 221171

3.780 рсд

SKU: GTC1588 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A1 (2018-) – Zubri 221171

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

NAPRAVLJENE DA SE UPOREDE SA VAŠIM POTREBAMA

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatno osiguravaju čistoću i izgled enterijera vašeg vozila. Rub patosnica ima visinu od 12mm, sprečavajući da se nečistoća proširi po automobilu. Patosnice se lako održavaju i nemaju neprijatne mirise koji su prisutni kod patosnica lošijeg kvaliteta.

VRHUNSKI KVALITET KOJI JE DOKAZAN

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Vozačevoj patosnici je dodatno pružena dodatna čvrstoća kako bi se produžio vek trajanja.

Sigurnost je na prvom mestu. Gumene auto patosnice imaju TUV sertifikat, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE:

  • Model: Audi A1 (2018-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela može biti samo dve prednje)
  • Visina ruba: 12mm
  • Lako se održavaju
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fleksibilne i izdržljive
  • TUV sertifikat

PREDNOSTI

  • Visok kvalitet: Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume, pružajući dugotrajnu upotrebu.
  • Precizne dimenzije: Tipski dizajn obezbeđuje savršeno prileganje vašem vozilu.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno jednostavne za čišćenje i održavanje, čime se održava čistoća enterijera automobila.

NE DOZVOLITE DA VAŠ ENTERIJER PATI

Uverite se sami u kvalitet i udobnost ovih patosnica. U svom iskustvu, dok sam koristio ove patosnice, primetio sam da su izuzetno praktične i funkcionalne. Često sam se susretao sa problemom nečistoće koja bi ostala u mom automobilu, posebno tokom lošeg vremena ili prilikom vožnje na neasfaltiranim putevima. Međutim, ove gumene patosnice su rešile taj problem. Više mi ne predstavlja stres kada u automobil uđu prljave cipele ili kada ispadne nešto od hrane ili pića. Gumene patosnice su lako održavane i čistoću mog automobila održavaju na vrhunskom nivou.

Dok sam ih koristio, primećujem da patosnice savršeno pristaju mom vozilu. Bez ikakvih pomeranja ili klizanja, ove patosnice su na svom mestu. Nema ništa gore nego kada patosnice ne pristaju savršeno, ali ove patosnice su dizajnirane sa preciznošću i savršeno pristaju mom modelu Audija A1.

Tokom mog iskustva, primetio sam i da su ove patosnice izuzetno izdržljive. Iako sam vozio na raznim terenima i često ulazio u automobil sa nečistim cipelama, ove patosnice su izdržale sve te izazove. Visokokvalitetna guma koja je korišćena pri njihovoj proizvodnji se pokazala kao vrlo izdržljiva i fleksibilna.

Moram istaći da je sigurnost za mene na prvom mestu. Zato sam odlučio da biram proverenu kvalitetu i TUV sertifikovane patosnice. Znam da se mogu osloniti na ovaj proizvod, i sada se osećam mirno i sigurno dok vozim.

ZAKLJUČAK

Nadam se da sam uspeo da vam dočaram sve kvalitete ovih gumnih patosnica. U svom iskustvu, dok sam koristio ove patosnice, primetio sam da su izuzetno praktične, funkcionalne i izdržljive. Ono što me posebno oduševljava je njihova sposobnost održavanja čistoće enterijera mog automobila na vrhunskom nivou.

Ne dozvolite da nečistoća ošteti enterijer vašeg vozila. Odaberite gumene patosnice Audija A1 i uživajte u sigurnoj i čistoj vožnji.

PREDNOSTI

  • Visok kvalitet
  • Precizne dimenzije
  • Lako održavanje

Zar ne zvuči primamljivo? Ne čekajte, nabavite vaše gumene patosnice Audi A1 već danas i pružite vašem vozilu najbolju zaštitu koju zaslužuje!

P.S. Ne zaboravite da posetite našu ponudu gumenih i tepih patosnica. Pružamo vam širok izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti svaku potrebu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja