рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 2x150cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – 4Cars 90441

250 рсд

SKU: GTC14646 Kategorija:

PAUK GURTNA 2x150CM, ELASTIČNO UŽE ZA ZATEZANJE PRTLJAGA – 4Cars 90441

Višenamenska pauk gurtna za sigurno zatezanje prtljaga

Dobrodošli! Danas vam donosim jedan izuzetno praktičan proizvod koji će vam olakšati putovanje i osigurati da vaš prtljag bude sigurno zatezan. Predstavljam vam Pauk gurtnu 2x150cm od renomiranog brenda 4Cars.

Uživo sam testirao ovaj proizvod i moram priznati da me oduševio njegovom funkcionalnošću i izdržljivošću. U nastavku ću vam detaljnije predstaviti sve njegove prednosti i kako će vam pomoći tijekom putovanja.

Višenamenska i rastegljiva gurtna za jednostavno zatezanje prtljaga

Ova Pauk gurtna dužine 150cm predstavlja idealno rješenje za zatezanje prtljaga na vašem automobilu. Izrađena je od visokokvalitetnog gumiranog materijala koji mu pruža iznimnu elastičnost i fleksibilnost.

Ono što razlikuje ovu gurtnu od ostalih na tržištu su metalne kuke na svojim krajevima. To znači da se prtljag može čvrsto i sigurno pričvrstiti, bez bojazni da će se gurtna odvojiti tokom vožnje. Ovo je posebno važno kada se prevozi npr. bicikl, kamp oprema ili drugi osjetljivi tereti.

Jednostavna upotreba i izdržljivost

Tokom mog ispitivanja, primijetio sam da je ova pauk gurtna vrlo laka za upotrebu. Jednostavno je pritegnuti i otpustiti, omogućavajući brzo pričvršćivanje i otpuštanje prtljaga. Njen dizajn omogućava vam da je koristite jednoručno, što je izuzetno praktično za osobe koje putuju same.

Pauk gurtna također pruža iznimnu izdržljivost. Materijal je vrlo otporan na habanje, deformacije i kidanje, što znači da ćete uživati dugo vremena u njenoj upotrebi. Bez obzira jeste li avanturistički tip ili samo redovno putujete, možete biti sigurni da će ovaj proizvod izdržati najteže uvjete.

Svestranost i ekonomičnost

U pakovanju se nalaze 2 komada pauk gurtni, što vam daje mogućnost da prilagodite i optimalno zategnete prtljag prema vašim potrebama. Svestranost ovog proizvoda omogućava vam da ga koristite u različitim situacijama, bilo da putujete na kampiranje, na odmor ili samo želite da vaš prtljag bude sigurno zatezan tokom vožnje.

Cijena koju vidite odnosi se na jedno pakovanje, što znači da ćete dobiti vrijednost za svoj novac. Kada se uzme u obzir izdržljivost i kvalitet ovog proizvoda, jasno je da je ovo dugoročna investicija koja će vam uštedjeti novac na dugi rok.

Prednosti:

  • Izdržljiva gurtna za sigurno zatezanje prtljaga
  • Lako se koristi i otpušta
  • Svestrana upotreba
  • Metalne kuke za čvrsto pričvršćivanje
  • Iznimna elastičnost i fleksibilnost
  • Dugotrajna otpornost na habanje i deformacije
  • Odličan odnos cijene i kvalitete

Ne propustite priliku da osigurate sigurno zatezanje svog prtljaga i uživate u bezbrižnom putovanju. Kliknite na link ispod i naručite svoju Pauk gurtnu 2x150cm već danas!

(OXO MARKET button: “Dodaj u košaricu”)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja