рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Up! 5 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9222 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW Up! 5 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova automobila, kao što su nosači sa i bez pričvršćnih tačaka na krovu, nosači sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Pored toga, svaki kupac dobija i besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima.

Neophodan deo za montiranje dodatne opreme na krovu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Uz krovne nosače za VW Up! 5 vrata (2012-), dobijate kompletan set od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog seta odnosi se na navedeni set.

Uz krovni nosač, opcionalno možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su posebno korisne kada želite obezbediti svoju dodatnu opremu. Važno je napomenuti da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Krovne šipke Cruz Oplus AT – Sigurnost i stabilnost

Krovne šipke Cruz Oplus AT izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, čime se garantuje njihova sigurnost i stabilnost. Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača za bicikle i ski nosača, veoma je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Kako biste se što bolje upoznali sa montažom ovih krovnih nosača, preporučujemo vam da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki.

Krovni Kit – Bezbedno pričvršćivanje nosača

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Krovni kit je napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Ukoliko želite da se detaljnije upoznate sa montažom krovnog kita, preporučujemo vam da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a.

Bezbednost je na prvom mestu

Vodite računa o bezbednosti prilikom korišćenja krovnih nosača i dodatne opreme. Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na telefon: 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači marke Cruz proizvedeni su u Španiji. Za više informacija o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem prodajnom sajtu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Na našem prodajnom sajtu možete pronaći kompletnu ponudu krovnih nosača za različite automobile i modele. Pronađite nosače koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i obezbedite siguran i udoban prevoz dodatne opreme na krovu vašeg vozila.

Prikazani video je ilustrativnog karaktera i može vam pomoći da vizualno bolje razumete montažu krovnih nosača.


Prednosti

  • Izuzetno sigurne i stabilne krovne šipke
  • Komplet za montažu dolazi sa svim potrebnim delovima
  • Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Zapocnite kupovinu i poručite krovne nosače VW Up! 5 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Oplus AT

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja