рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Tiguan (2007-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5713 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TIGUAN (2007-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači za Vaš VW Tiguan

Nordrive RailPro M krovni nosači, specijalno dizajnirani za Volkswagen Tiguan (2007-2011), pružaju Vam sve što je potrebno za sigurno i praktično prevozne potrebe na Vašem vozilu. Ovi visokokvalitetni nosači izrađeni su od aluminijumskog profila, što ih čini laganim, ali istovremeno i izuzetno izdržljivim.

Uz RailPro M krovne nosače, možete lako montirati i transportovati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Samo zamislite koliko će Vam biti jednostavnije organizovati porodična putovanja ili sportske aktivnosti sa ovim nosačima.

Sigurnost i funkcionalnost

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da sprečavaju oštećenja na Vašem teretu, već i pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Montaža nosača za skije i biciklove je veoma jednostavna, zahvaljujući T-profilima koji se lako uklapaju u kanale na šipkama. Donji kanali su posebno dizajnirani kako bi se olakšalo navlačenje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim klizanjem.

Krovne šape koje dolaze uz ovaj set su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i obezbeđuju maksimalno prianjanje na uzdužne krovne šine Vašeg vozila. Kako biste dodatno osigurali svoje terete i krovne šine, set uključuje i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša sigurnost je veoma važna, zato Vas molimo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje kako biste se uverili da su svi delovi seta na broju i pravilno montirani pre upotrebe nosača.

Takođe, molimo Vas da se strogo pridržavate Bezbednosnog Upustva kako biste obezbedili optimalne uslove za korišćenje nosača.

Sačuvajte dragocene uspomene

Nordrive RailPro M krovni nosači omogućavaju Vam da se fokusirate na stvaranje nezaboravnih trenutaka sa porodicom i prijateljima. Bez brige o prevozu svih potrebnih stvari, možete se potpuno posvetiti putovanju i avanturi.

Neka Vaš VW Tiguan postane Vaš verni saputnik u svim putešestvijama, uz krovne nosače koji su dizajnirani baš za Vas.

Prednosti:

  • Lagani i izdržljivi aluminijumski dizajn
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa
  • Odgovaraju za Volkswagen Tiguan (2007-2011)
  • Omogućavaju transport krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Započnite avanturu sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima i uživajte u maksimalnoj praktičnosti i sigurnosti na putu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja