рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Polo (V) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9192 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW POLO (V) SEDAN 4 VRATA (2009-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su pouzdan dodatak Vašem automobilu. Ovi nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za montažu. U zavisnosti od modela nosača, oni mogu biti napravljeni od aluminijuma ili čelika.

Sertifikovani proizvod

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i bezbednost ovog proizvoda.

Besplatna montaža

Pored visokog kvaliteta, nudimo Vam i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će obezbediti sigurnu i preciznu montažu na Vašem vozilu.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz njih, možete jednostavno i sigurno prevoziti sve što Vam je potrebno.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletni set koji sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set.

Dodatna oprema

Uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Molimo Vas da posetite našu stranicu za dodatnu opremu OVDE.

Napomena: Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AT
  • Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo krovnog nosača
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Upustvo za montažu krovnih šipki

  • Molimo Vas da pažljivo pročitate i pratite upustvo za montažu krovnih šipki kako biste obezbedili pravilno postavljanje nosača na Vaše vozilo.

Krovni Kit – Cruz 935-696

Krovni kit je deo koji je potreban za sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na krov Vašeg automobila. Dizajniran je da savršeno odgovara određenom tipu automobila.

Upustvo za montažu krovnog kita

  • Molimo Vas da pažljivo pročitate i pratite upustvo za montažu krovnog kita kako biste pravilno pričvrstili krovnos nosače na svoje vozilo.

Bezbednost na prvom mestu

Bezbednost je uvek naša najvažnija briga. Molimo Vas da pažljivo pročitate i pratite sva navedena bezbednosna pravila kako biste osigurali sigurnu vožnju sa krovnim nosačima.

Tehnička podrška

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju Vašem vozilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojevima: 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će Vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći Vam da odaberete pravi proizvod za Vaše vozilo.

Zemlja porekla: Španija

Zvanična stranica proizvoda

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja o ovim krovnim nosačima.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ukoliko želite da istražite i druge modele krovnih nosača, posetite našu stranicu na kojoj možete pronaći širok asortiman proizvoda.

Ilustrativni video

Pogledajte ilustrativni video koji vam može pomoći da bolje razumete kako se koriste ovi krovni nosači.

Prednosti

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Sigurni, stabilni i izdržljivi
  • Jednostavna montaža i upotreba

Poručite odmah!

Ovo je jedinstvena prilika da nabavite krovne nosače koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe za prevozom tereta. Ne čekajte, već danas poručite ove krovne nosače i osigurajte sigurnost i funkcionalnost na putovanjima sa Vašim vozilom!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan kao deo kataloga OXO MARKET i ne sadrži preporuke drugih internet stranica ili izvora.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja