рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Passat (B5.5) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9183 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT (B5.5) SEDAN 4 VRATA (2001-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači VW Passat (B5.5) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Oplus AT su neizostavni dodatak vašem automobilu kada je u pitanju prevoz tereta. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost.

Sertifikovani kvalitet

Kada se odlučujete za krovne nosače, želite da budete sigurni da je proizvod koji birate pouzdan i kvalitetan. Zato je važno istaći da svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju visok standard i bezbednost ovih nosača.

Besplatna montaža krovnih nosača

Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu krovnih nosača, kako biste se oslobodili brige oko ugradnje. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaš automobil.

Poboljšajte svoju voznu i putničku udobnost

Krovni nosači su neophodan dodatak ukoliko želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači će vam omogućiti da bez problema prenesete sve što vam je potrebno na vašim putovanjima, bez obzira na vrstu tereta.

Set krovnih nosača za VW Passat

Set za montažu krovnih nosača za VW Passat (B5.5) Sedan 4 vrata (2001-2005) sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Šipke su izrađene od aluminijuma visokog kvaliteta, dok su hvatači napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Sigurnost i jednostavnost u jednom

Aluminijumske šipke Cruz Oplus AT su dizajnirane tako da pruže maksimalnu sigurnost i stabilnost. Postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ovo znači da nećete imati problema sa prenosom teškog tereta na vašem putovanju.

Optionalno: Bravice za zaključavanje

Ukoliko želite dodatnu sigurnost za vaše terete, imate mogućnost poručivanja bravica za zaključavanje krovnog nosača. One se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Jednostavna montaža uz priloženo uputstvo

Priloženo uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita čini celokupan proces montaže veoma jednostavnim. Ukoliko imate nekih nedoumica ili pitanja, naša tehnička podrška vam je na raspolaganju na brojevima 021/442-954 ili 021/6339-223.

Specifikacije:

  • Model: Krovni nosači VW Passat (B5.5) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Oplus AT
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Prednosti:

  • Siguran i stabilan nosač za prevoz tereta
  • Sertifikovani kvalitet
  • Besplatna montaža krovnih nosača

Naručite odmah svoje krovne nosače i obezbedite siguran prevoz tereta na vašem vozilu.

Molimo vas da obratite pažnju da ovaj opis proizvoda nudi samo osnovne informacije. Ukoliko želite da saznate više detalja o krovnom nosaču, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja