рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14078 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT ALLTRACK (2012-2015), CELIČNE ŠIPKE

Pregled

Krovni nosači VW Passat Alltrack su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Namenjeni su vozilima VW Passat Alltrack (2012-2015) sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Kvalitetan dizajn

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od visokokvalitetnog čelika presvučenog PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su posebno oblikovani kako bi omogućili lako montiranje krovnih šipki na krovne šape putem jednostavnog navlačenja. Gumeni poklopci se stavljaju nakon montiranja šipki kako bi zaštitili krajeve šipki.

Prilagodljivi i sigurni

Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine. Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Bezbednost i nosivost

Krovni nosači VW Passat Alltrack imaju maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati od 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Važno je da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta kako biste obezbedili sigurno korišćenje ovih nosača. Takođe, molimo vas da strogo pratite bezbednosna uputstva kako biste se uvek osećali sigurno tokom vožnje.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada od visokokvalitetnog čelika
  • Prilagodljivi dizajn za maksimalnu kompatibilnost
  • Bezbedno korišćenje sa visokom nosivošću

Započnite svoje putovanje sa krovnim nosačima VW Passat Alltrack i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Sigurno montiranje i prilagodljiv dizajn omogućiće vam da sa lakoćom prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. Od sada, ne morate da brinete o tome kako ćete preneti prtljag, ski opremu ili bicikle na svom putovanju. Učinite svoj život praktičnijim i udobnijim uz krovne nosače VW Passat Alltrack.

PAŽNJA: Navedeni proizvod je dostupan samo na OXO MARKET i možete ga pronaći na zvaničnoj stranici proizvoda. Pogledajte i druge slične proizvode u našoj ponudi i pronađite sve što vam je potrebno za vaše avanture na putu.

Sada je idealno vreme da nabavite krovne nosače VW Passat Alltrack i unapredite svoje iskustvo vožnje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja