рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf VII Sportsvan (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5703 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF VII SPORTSVAN (2014-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M


Specifikacije

  • Kompletan set sa aluminijumskim šipkama
  • Pogodno za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
  • Dostupne u dužini od 120cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • GS-TÜV sertifikat

Opis proizvoda

Krovni nosači VW Golf VII Sportsvan (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovaj kompletan set krovni nosača pruža vam sve što vam je potrebno za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Lako montiranje i visok nivo sigurnosti

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji omogućavaju montažu različitih dodataka kao što su nosači za skije i biciklove. Opremljene su gumenim profilima koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Donji kanali su posebno dizajnirani za jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Pomoću specijalnih hvatača se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Sigurnost i upotreba

Vaša bezbednost nam je najvažnija, zato vas molimo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, savetujemo vam da se strogo pridržavate Bezbednosnog Upustva kako biste garantovali sigurnu upotrebu.

Uz maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 112,5cm i nosivost od 100kg, možete biti sigurni da će vaše teret bili sigurno i pouzdano transportovan.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Kompletan set sa svim potrebnim delovima za lako postavljanje.
  • Visok nivo sigurnosti: Sigurnosne brave i bezbednosno upustvo obezbeđuju maksimalnu sigurnost vašeg tereta.
  • Svestranost: Pogodno za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle.

Ponuda vazi dok traju zalihe.

Posetite officialni sajt OXO MARKETA i pogledajte sve krovne nosače dostupne u našoj ponudi.


Uradi pravi izbor i nabavi krovne nosače VW Golf VII Sportsvan (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom tereta. Kupi ih odmah i obezbedi sigurnost i praktičnost prilikom putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja