рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf VII Alltrack (2019-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13098 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF VII ALLTRACK (2019-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Kompletan set za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači VW Golf VII Alltrack su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdan izbor za vaše vozilo. Sa setom krovni nosača Nordrive SnapFit 1, možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, omogućavajući vam da ponesete sve što vam je potrebno na putovanju.

Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova

Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Ako vaše vozilo ispunjava ove uslove, set krovnih nosača Nordrive SnapFit 1 je pravi izbor za vas.

Precizno dizajnirane teleskopske šipke

Šipke krovnih nosača su teleskopske, napravljene od visokokvalitetnog čelika. Dizajnirane su tako da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Zahvaljujući čeličnom pojasevu koji se montira na krovne šine, nosači savršeno prijanjaju i pružaju sigurnost i stabilnost. Dodatno, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, čime se štite krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim šapama osiguravaju dodatnu zaštitu i sprečavaju neželjeno kretanje krovnih nosača.

Maksimalna nosivost i bezbednost

Set krovnih nosača Nordrive SnapFit 1 može izdržati maksimalno rastojanje od 111cm između šina na koje se montiraju. Ova robustna konstrukcija omogućava nosivost do 100kg, što znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno. Bezbednost je ključna, zato vas molimo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni i ispravni pre upotrebe.

Prednosti:

  • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
  • EPDM guma za zaštitu krovnih šina od ogrebotina
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost

🛒 Kupite sada svoj set krovnih nosača VW Golf VII Alltrack i omogućite sebi praktičnost i sigurnost prilikom prevoza dodatne opreme na vašem vozilu.

[GS-TÜV]: Sigurnosna sertifikacija
[EPDM]: Etilen-propilen-dien-kaučuk

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja