рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf VII Alltrack (2019-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5702 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF VII ALLTRACK (2019-2020), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovinih nosača za vaš VW Golf VII Alltrack

Krovni nosači su neophodan dodatak koji će vam omogućiti da prenosite teret na krovu svog vozila bezbedno i efikasno. Nordrive RailPro M je kompletan set krovinih nosača dizajniran specifično za VW Golf VII Alltrack modele iz 2019. i 2020. godine. Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, pružajući vam izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Jednostavna montaža i prilagodljivost svakom modelu Golf VII Alltrack

Nordrive krovni nosači su jednostavni za montažu i dolaze kao kompletan set, tako da ih možete odmah instalirati na svoj automobil. Oni su prilagodljivi različitim verzijama krova vozila, bez obzira da li posedujete pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu. Ovi nosači su GS-TÜV sertifikovani, što vam garantuje njihovu pouzdanost i kvalitet.

Uživajte u bezbednosti i funkcionalnosti sa Nordrive krovim nosačima

Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, možete lako prenositi krovne kofere, ski-časopis za skije ili bicikla na svoj VW Golf VII Alltrack. Aluminijske šipke su eloksirane, što ih čini otpornim na klizanje i oštećenja. One imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili za sprečavanje klizanja tereta i oštećenja površine vozila.

Sigurno postavljanje i maksimalna nosivost

Nordrive RailPro M krovni nosači se jednostavno montiraju na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Krovne šape su dizajnirane tako da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže. Takođe, dobijate bezbednosne brave sa 3 ključa koje će obezbediti da vaš teret ostane siguran tokom vožnje.

Iskoristite maksimalne performanse i nosivost

Ovi krovni nosači imaju maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 112,5 cm i mogu nositi teret do 100 kg. Sa dužinom šipki od 120 cm, imate dovoljno prostora da montirate sve što vam je potrebno za putovanja ili avanture.

Uputstva za montažu i upotrebu

Uz set Nordrive RailPro M krovnih nosača, dobijate detaljno uputstvo za montažu koje će vam korak po korak objasniti kako postaviti nosače na svoj Golf VII Alltrack. Takođe, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Nabavite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače danas!

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte sve ostale dodeljene krovne nosače za različite modele vozila. Nabavite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače i osigurajte siguran i praktičan način za prenošenje tereta na vašem VW Golf VII Alltrack. Investirajte u kvalitet i funkcionalnost, kako biste uživali u putovanjima i avanturama bez brige o prenosu tereta.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Bezbednost i nosivost do 100 kg
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja