рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf V Variant (2007-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5739 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF V VARIANT (2007-2009), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve ljubitelje putovanja koji žele da maksimalno iskoriste prostor na svom vozilu. Uživajte u udobnosti i sigurnosti sa krovim nosačima VW Golf V Variant (2007-2009), alu šipkama – Nordrive RailPro M.

Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Bezbednost je na prvom mestu, zato je važno da znate da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

U kompletu ćete dobiti sve što vam je potrebno za jednostavnu ugradnju. Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Ovi kanali su idealni za montažu nosača za skije i biciklove. Takođe, dobijate T-profile koji savršeno ulažu u kanale šipki.

Montaža krovnih šipki na krovne šape je jednostavna – samo ih navučete u kanale donjih kanala šipki. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i imaju elegantan dizajn. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Sigurnost je zagarantovana, a uz šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo vozilima koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na kojima je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu, savetujemo vam da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila. Vaša sigurnost je na prvom mestu.

Naša zvanična stranica proizvoda pruža vam sve informacije koje su vam potrebne. Takođe, pogledajte i ostale krovne nosače koje imamo u ponudi.

Prednosti

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil za izdržljivost i dugotrajnost
 • GS-TÜV sertifikat za maksimalnu bezbednost
 • Jednostavna montaža
 • Kanali za montažu nosača za skije i biciklove
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Elegantan dizajn krovnih šapa
 • Maksimalna nosivost od 100kg

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i iskoristite prostor na svom vozilu na najbolji način. Nabavite krovne nosače VW Golf V Variant (2007-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M i uverite se u njihovu kvalitet i funkcionalnost. Ne propustite priliku da uživate u udobnosti i sigurnosti zahvaljujući ovim vrhunskim krovim nosačima.

POZOVITE ODMAH i narucite svoje krovne nosače sa alu šipkama – Nordrive RailPro M!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja