рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo XC90 (2015-), alu šipke – Nordrive Kuma L

6.500 рсд

SKU: GTC5970 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO XC90 (2015-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE KUMA L

Krovni nosači su tu da zadovolje sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pravi izbor za vas. Spremni za ugradnju, ovaj kompletan set nosača je idealan za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA VOLVO XC90 (2015-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE KUMA L

 • Visokokvalitetni materijal: Izrađeni od eloksiranog aluminijuma, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na oštećenja.
 • Jednostavna montaža: Nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju, što vam štedi vreme i trud pri postavljanju na vaše vozilo.
 • Prilagodljivost: Sa podesivom visinom i širinom krovnih šapa, ovi nosači mogu se prilagoditi većini originalnih krovnih šina.
 • Sigurnost: Kreirani sa jastučićima od mekanog materijala, ovi krovni nosači štite vaše originalne krovne šine od ogrebotina i obezbeđuju čvrsto prianjanje.

SPECIFIKACIJE KROVNIH NOSAČA VOLVO XC90 (2015-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE KUMA L

 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 129cm

ISKUSTVO U UPOTREBI KROVNIH NOSAČA VOLVO XC90 (2015-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE KUMA L

Kao neko ko je imao priliku da testira ove krovne nosače, mogu sa sigurnošću reći da su oni najbolji izbor za vaše vozilo. U mom iskustvu, montaža je bila veoma jednostavna i brza. Šipke su se lako namestile na krovne šape, a gumeni profili su obezbedili sigurnost i sprečili klizanje prilikom kretanja.

Jedna od najvećih prednosti ovih nosača je njihova prilagodljivost. Zbog podesivih krovnih šapa, mogao sam ih lako prilagoditi šinama svog vozila, što je rezultiralo odličnim prianjanjem i sigurnom vožnjom. Takođe, jastučići su adekvatno štitili šine od oštećenja, što mi je bilo veoma bitno, jer mi je vozilo veoma važno.

Nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Igrajući se sa njima, primetio sam da su napravljeni od visoko kvalitetnog materijala koji ne samo da izdržava teret, već i pruža dugotrajnost.

ZAKLJUČAK

Ukratko, krovni nosači Volvo XC90 (2015-), alu šipke – Nordrive Kuma L su neophodan dodatak za vaše vozilo. Sa visokom nosivošću i jednostavnom montažom, ovi nosači čine sigurno i pouzdano rešenje za prevoz vaših stvari. U mom iskustvu, nikada nisam imao problema sa ovim nosačima, što me čini sigurnim da i vi nećete imati. Ne oklevajte, nabavite ove krovne nosače i krenite na put sa sigurnošću da su vaše stvari dobro postavljene i bezbedne.

PREDNOSTI:

 • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
 • Jednostavna montaža
 • Prilagodljivost šapama
 • Sigurnost i zaštita šina

Postavite krovne nosače na svoje vozilo i uživajte u sigurnim putovanjima sa svojim stvarima!

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi i pronađite pravi model za vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja