рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo V40 5 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9242 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V40 5 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza

Dobrodošli! Danas vam predstavljamo krovne nosače za Volvo V40. Ovi nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji pruža izdržljivost i sigurnost.

Prednosti krovnih nosača Volvo V40

  • Izdržljivost i sigurnost: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu snagu i postojanost. Možete biti sigurni da će vam vaši tereti biti bezbedno i sigurno pričvršćeni tokom putovanja.
  • Fleksibilnost: Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, što omogućava njihovu upotrebu na različitim tipovima krova automobila. Bez obzira da li je vaš krov opremljen sa ili bez pričvršćnih tačaka, ili ima uzdužne šine, ovaj set nosača će se uklopiti savršeno.
  • Sertifikovana sigurnost: Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti uvereni da će vaši tereti biti bezbedno prevezeni.

Krovni nosači – neophodni za vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Ovi nosači su prilagođeni za Volvo V40 i obezbeđuju sigurno i pouzdano pričvršćivanje ove dodatne opreme na vaše vozilo.

Set za montažu krovnih nosača

Ovaj set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena ovog seta odnosi se na pomenute komponente. Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za dodatnu sigurnost.

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što otpočnete sa montažom.

Krovne šipke – Cruz Oplus AT

Set krovnih nosača sadrži aluminijumske krovne šipke – Cruz Oplus AT. Ove šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne. Uz šipke dolaze i hvatači od vrhunskog čelika, koji pružaju dodatnu podršku. Poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što vam omogućuje prevoz velikih tereta bez ikakvih problema. Ove krovne šipke su prilagođene Volvo V40 modelu (2012-) i predstavljaju odličan izbor za vaše prevozne potrebe.

Krovni Kit – Cruz 935-774

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da tačno odgovara Volvo V40 modelu. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje izuzetnu čvrstoću i sigurnost.

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo kako biste se strogo pridržavali navedenih pravila tokom montaže i upotrebe ovog proizvoda. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na broj telefona ili posetite našu prodavnicu.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli onaj koji odgovara vašim potrebama.

Prikazani video je ilustrativnog karaktera i može vam pružiti dodatne informacije o ovim krovni nosačima.

Prednosti

  • Izdržljiv i siguran aluminijumski profil
  • Fleksibilnost pri montaži na različite tipove krova
  • Sertifikovana sigurnost

💥 Započnite bezbedno putovanje sa krovni nosačima za Volvo V40. Poručite ih danas i obezbedite besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima! 💥

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja