рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Yaris (2011-) 5 vrata – Cam Driver 5004

7.800 рсд

SKU: GTC12767 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA YARIS (2011-) 5 VRATA – CAM DRIVER 5004

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosači su kompletni set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikle.

Kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na navedeni set.

Specifikacije:
– Materijal: Čelični profil
– Preporučena nosivost: 50kg
– Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Lako montiranje i veoma izdržljivi

Krovni nosači Cam Driver se sastoje od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa za montiranje na automobil. Izrađeni su posebno da izdrže razne vremenske uslove i da vaše terete drže sigurno na mestu tokom vožnje. Uz pravilno postavljanje i montažu, možete biti sigurni da će vaše stvari ostati sigurne tokom transporta.

Povećajte svoje prevozne mogućnosti

Sa ovim krovnim nosačima, možete proširiti kapacitet svog vozila i prevesti različite vrste tereta. Bez obzira da li vozite na duže ili kraće udaljenosti, ovi krovni nosači pružaju praktičnost i fleksibilnost u prevozu.

Vaše putovanje, Vaše iskustvo

Moje iskustvo sa krovnim nosačima Toyota Yaris (2011-) 5 vrata – Cam Driver 5004 je zaista izvanredno. Prilikom testiranja ovog proizvoda, primetio sam da su nosači veoma čvrsti i pouzdani. Bez obzira na vrstu tereta koji nosite, možete biti sigurni da će vaše stvari ostati čvrsto pričvršćene i sigurne tokom cele vožnje.

Prednosti:
– Lako montiranje
– Izdržljivi i visokokvalitetni materijali
– Povećava kapacitet za prevoz

Neka vaša putovanja postanu još uzbudljivija uz krovne nosače Toyota Yaris (2011-) 5 vrata – Cam Driver 5004. Nabavite svoj set danas i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja