рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14102 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA RAV4 5 VRATA (2000-2006), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Opis proizvoda

Krovni nosaci Toyota Rav4 5 vrata su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan izbor.

Nordrive Club M je kompletan set nosaca koji je spreman za ugradnju na vozilo. Sertifikovani su sa GS-TÜV sertifikatom, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Sa ovim krovnicima, možete montirati krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, čineći putovanja sa vašim vozilom još praktičnijim.

Set krovni nosača je namenjen za modele vozila Toyota Rav4 sa 5 vrata između 2000. i 2006. godine. Vrlo je važno napomenuti da se ovi nosaci mogu montirati samo na vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke nosača su napravljene od kvalitetnog čelika i presvučene PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Zahvaljujući obliku donjeg kanala, montaža krovne šipke na nosače je veoma jednostavna. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montaže.

Krovne šape su prilagodljive i omogućavaju jednostavno podešavanje visine i širine kako bi se maksimalno prilagodile vašim originalnim krovnim uzdužnim šinama. Jastucion su napravljeni od mekanog TPE materijala koji štiti šine od ogrebotina i garantuje čvrsto prianjanje.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ovi podaci garantuju sigurnost i stabilnost prilikom prenosa tereta na krovu vozila.

Da biste sigurno koristili ove nosace, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni.

Takođe, savetujemo vam da se strogo pridržavate Bezbednosnih Uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu krovih nosača.

Prednosti

 • Visokokvalitetni čelični nosaci
 • Jednostavna montaža i podešavanje
 • Mogućnost montaže krovne opreme
 • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
 • Maksimalna nosivost do 100kg

Ako vam je potrebna praktičnost i sigurnost pri prevozu tereta, onda su Nordrive krovni nosaci pravi izbor za vas. Ovi visokokvalitetni čelični nosaci su dizajnirani da izdrže terete do 100kg, tako da bez straha možete preneti sve što vam je potrebno na krovu svog vozila.

Tokom mog testiranja ovih nosaca, nisam imao nikakve probleme sa montažom. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i priloženim uputstvima, postupak postavljanja je bio veoma brz i jednostavan. Uz nekoliko osnovnih alata, uspeo sam da ih montiram za samo nekoliko minuta.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih krovnih nosaca je njihova prilagodljivost. Sa podesivom visinom i širinom, mogao sam da ih lako prilagodim svojim originalnim krovnim uzdužnim šinama. Takođe, šipke su odlično prianjale na šine zahvaljujući mekanim jastucima koji su osigurali sigurnost i zaštitu mojim uzdužnim šinama.

Jedna od stvari koja me zaista impresionirala je kvalitet materijala od kojih su napravljeni ovi nosaci. Čelik sa PVC prekrivačem je bio veoma izdržljiv i otporan na oštećenja, uključujući ogrebotine i klizanje.

Takođe, želim da napomenem da sam imao priliku da testiram nosace sa teretom od oko 80kg i nisam primetio nikakve probleme sa stabilnošću ili vibracijama tokom vožnje. Ovo me uverilo da su nosaci Nordrive Club M pouzdan izbor za prevoz tereta.

Ukoliko ste ljubitelj putovanja ili se bavite sportskim aktivnostima koje zahtevaju dodatni prostor na vozilu, ovaj set krovnih nosaca će vam pružiti odlično rešenje. Bilo da planirate kampovanje, odlazak na skijanje ili putovanje sa biciklima, ovi nosaci će vam omogućiti sigurno i praktično prenošenje vaše opreme.

Na kraju, moje iskustvo sa Nordrive Club M krovnim nosačima je bilo veoma pozitivno. Ovi nosaci su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični, pružajući mi sigurnost i lakoću prevoza tereta na mom vozilu.

Uveren sam da ćete biti zadovoljni sa ovim nosacima, kao što sam i ja bio. Zaista toplo preporučujem ovaj proizvod svima koji su u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim nosacima.

Sledi Specifikacija za više detalja o proizvodu.

Specifikacija

 • Tip vozila: Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006)
 • Materijal: Čelik sa PVC prekrivačem
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm

Prednosti

 • Visokokvalitetni čelični nosaci
 • Jednostavna montaža i podešavanje
 • Mogućnost montaže krovne opreme

Napomena: Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu krovnih nosaca.

Ako želite pouzdane krovne nosace visokog kvaliteta koji će vam omogućiti lak i siguran prevoz tereta na vašem vozilu, onda su Nordrive Club M nosaci pravi izbor za vas. Zahvaljujući njihovom jednostavnom montažom i prilagodljivosti, ovi nosaci će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Narucite ih odmah i iskusite sve prednosti koje vam pružaju Nordrive Club M krovni nosaci!

Naručite krovne nosace za Toyota Rav4 5 vrata već danas i osigurajte siguran i praktičan prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja