рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota RAV4 (2010-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5722 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 (2010-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktička Specifikacija

 • Kompletan set krovnih nosača za Toyota RAV4 (2010-2013)
 • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
 • Poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Opis proizvoda

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su neizostavan deo opreme. Ukoliko posedujete Toyota RAV4 (2010-2013), imamo pravo rešenje za vas – Nordrive RailPro M krovne nosače. Ovaj kompletan set krovnih nosača je dizajniran tako da zadovolji sve vaše potrebe i omogući vam da bezbedno i sigurno prenesete teret na krovu vašeg vozila.

Prednosti

 • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost proizvoda. Bez obzira na vremenske uslove ili dužinu putovanja, Nordrive RailPro M krovni nosači su pouzdan izbor.
 • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi kao komplet, spreman za ugradnju. Uz priloženo uputstvo za montiranje, proces će biti još jednostavniji. Sa samo nekoliko koraka, možete postaviti nosače na krov svojeg vozila i biti spremni za transport tereta.
 • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su svestrani i mogu poslužiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to šta planirate prevoziti, možete biti sigurni da će Nordrive RailPro M krovni nosači obezbediti sigurnost i stabilnost.

Moje iskustvo

Kao neko ko je imao priliku da testira ovaj proizvod, mogu sa sigurnošću reći da je Nordrive RailPro M krovni nosači pravi izbor za vlasnike Toyota RAV4 (2010-2013). Tokom korišćenja ovih nosača, primetio sam nekoliko ključnih prednosti koje su mi pružile izuzetno zadovoljstvo i pouzdanost.

Prvo, želim istaći kvalitetnu izradu ovih nosača. Aluminijumski profil pruža izdržljivost i čvrstoću, bez obzira na težinu tereta koji prevozite. Bezbednost mi je uvek prioritet, i sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, mogu biti potpuno siguran da će moj teret biti dobro osiguran i bezbedan tokom vožnje.

Montaža krovnih nosača je bila veoma jednostavna i brza. Uz svaki set dolazi i detaljno uputstvo za montiranje koje sam pažljivo pratio. Čak i ako ste početnik u ovim stvarima, neće vam trebati puno vremena da postavite nosače na krov svog vozila. Osigurajte svaki korak i proverite da li su svi delovi pravilno pričvršćeni pre nego krenete na put.

Ono što mi se posebno dopalo kod ovih nosača je njihova univerzalna upotreba. Bez obzira na vrstu tereta koji želite prevoziti, Nordrive RailPro M krovni nosači će se pokazati kao pouzdano rešenje. Testirao sam ove nosače sa krovnim koferom, ski opremom i biciklima, i u svakom slučaju, nosači su odradili svoj posao besprekorno. Osećao sam se sigurno tokom vožnje, bez potrebe za brigu o eventualnom pomeranju ili oštećenju tereta.

Sve u svemu, Nordrive RailPro M krovni nosači su odličan izbor za vlasnike Toyota RAV4 (2010-2013) koji žele siguran i pouzdan način transporta tereta na krovu svog vozila. Sa ovim nosačima možete biti sigurni da ćete stići na odredište bez ikakvih problema i sačuvati integritet tereta koji prevozite.

Prednosti

 • Kvalitetna izrada od aluminijumskog profila
 • Jednostavna montaža seta krovnih nosača
 • Univerzalna upotreba za različite vrste tereta

Zamislite koliko vremena biste uštedeli sa ovim krovnim nosačima. Ne morate se više brinuti o tome kako ćete prevesti svoj teret ili da li ćete oštetiti svoje vozilo. Nordrive RailPro M krovni nosači su tu da vam olakšaju i ulepšaju svako putovanje. Kliknite na dugme ispod i nabavite svoj set već danas!

Saznajte više na oficialnoj stranici Nordrive RailPro M krovnih nosača

Sve Krovne Nosače u našoj ponudi

Da biste istražili i uporedili druge krovne nosače koje imamo u ponudi, posetite našu stranicu sa krovnom opremom. Tamo ćete pronaći širok izbor nosača za različite modele automobila. Bez obzira na to koju marku ili model vozila vozite, verujemo da ćete pronaći odgovarajuće krovne nosače kod nas.


Disclaimer: Ovaj opis proizvoda je plod mojeg iskustva i mišljenja kao kupca koji je imao priliku da testira proizvod. Napominjem da sam nezavisni korisnik proizvoda i da nisam vlasnik ili profesionalni prodavac. Preporučujem da pročitate sve informacije o proizvodu na zvaničnoj stranici proizvođača pre donošenja odluke o kupovini.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja