рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Previa (sa uzduznim sinama) 5v (00-06), alu sipke – G3 Open Alu 127

11.500 рсд

SKU: GTC11717 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA PREVIA (SA UZDUZNIM SINAMA) 5V (00-06), ALU SIPKE – G3 OPEN ALU 127

Visokokvalitetni krovni nosači za bezbedan transport

Krovni nosači su neophodni za sve vozače koji žele siguran i efikasan način prevoza dodatne opreme na svom vozilu. Upravo za takve potrebe, G3 je kreirao krovne nosače koji su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Ovi nosači obezbeđuju izuzetnu izdržljivost i sigurnost, pružajući vam mir i sigurnost tokom vožnje.

Spremni za jednostavnu ugradnju

G3 Open Alu 127 krovni nosači isporučuju se kao potpuni set koji je spreman za montažu. Bez obzira da li putujete na duže ili kraće udaljenosti, ovi nosači će vam omogućiti da na siguran način ponesete krovne koferi, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovaj kompletni set sadrži 2 krovne šipke i 4 šape, pružajući vam sve što vam je potrebno za montažu.

Zaštita i sigurnost

G3 Open Alu 127 krovni nosači su posebno dizajnirani sa zaštitnim poklopcima na krajevima šipki kako bi se sprečila oštećenja i omogućila dugotrajnost. Ovi nosači su namenjeni samo za vozila koja imaju standardne uzdužne šine, odvojene od krova. Dužina nosača je 127cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg.

Jednostavna montaža

Montaža krovnih nosača G3 Open Alu 127 je veoma jednostavna i može se obaviti bez ikakvog dodatnog alata. Nosaci su već unapred sastavljeni, što znači da je za postavljanje nosača na krov vašeg automobila potrebno samo nekoliko minuta. Za sigurnu i pravilnu montažu, preporučujemo da pažljivo pročitate priložena upustva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni.

Kontaktirajte nas

Ukoliko niste sigurni da li je ovaj model krovnih nosača pogodan za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti sve dodatne informacije i savete da biste napravili pravi izbor.

VAŠ ZAVERENIK ZA SIGURAN TRANSPORT

Prednosti:
– Visokokvalitetan aluminijumski profil
– Jednostavna montaža i demontaža
– Zaštita krajeva šipki od oštećenja

Napomena: Ova tehnička specifikacija je napravljena na osnovu informacija o proizvodu i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja