рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Land Cruiser (J150) 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9261 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA LAND CRUISER (J150) 5 VRATA (2010-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše transportne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju.

Prikladni za različite tipove krova

Cruz krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju različitim tipovima krova automobila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, imamo pravi set za vas.

Sertifikovana sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači bezbedni i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Besplatna montaža za naše kupce

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate privilegiju besplatne montaže. Nudimo vam stručnu uslugu montaže koja će vam uštedeti vreme i obezbediti pravilno postavljanje nosača na vaše vozilo.

Neophodni za transportne potrebe

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Cruz krovne nosače, bezbedno prevozite sve svoje sportske i outdoor opreme, bez kompromisa.

Praktičan komplet za montažu

U paketu krovnih nosača dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set predstavlja kompletan skup koji vam je potreban za montažu krovne opreme. Sve što vam treba, nalazi se ovde.

Dodatne bravice za zaključavanje

Ukoliko želite dodatnu sigurnost, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice nisu neophodne za montažu nosača, ali vam pružaju dodatnu zaštitu od krađe.

Krovne šipke Cruz Oplus AX

Krovne šipke Cruz Oplus AX su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Ove šipke su dizajnirane da budu sigurne i stabilne prilikom transporta. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovim šipkama, možete lako i bezbedno postaviti dodatnu opremu na krov vašeg vozila.

Dužina šipki i nosivost

Krovne šipke Cruz Oplus AX imaju dužinu od 128cm. Ova dužina je optimalna za većinu vozila, omogućavajući vam dovoljno prostora za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Maksimalna nosivost ovih šipki je impresivnih 75kg, što vam omogućava da bezbedno prevozite sve svoje potrebne stvari.

Pouzdano uputstvo za montiranje

Uz krovne šipke Cruz Oplus AX dolazi detaljno uputstvo za montiranje. Molimo vas da pažljivo pročitate ovo uputstvo i pratite sve korake kako biste pravilno postavili nosače na vaše vozilo.

Krovni kit za pričvršćivanje

Krovni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Cruz 935-640 krovni kit je dizajniran tako da savršeno odgovara ovim krovnim šipkama, pružajući vam sigurno i pouzdano pričvršćivanje.

Sigurnost na prvom mestu

Vrlo je važno da se pridržavate bezbednosnih uputstava prilikom korišćenja krovnih nosača. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo ga sledite kako biste izbegli bilo kakve nezgode ili oštećenja.

Tehnička podrška i pomoć pri odabiru

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti svu potrebnu pomoć i odgovoriti na sva pitanja koja imate.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači Cruz Oplus AX proizvode se u Španiji, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više o ovom proizvodu i upoznali se sa dodatnim informacijama.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Land Cruiser (J150) 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Oplus AX su kvalitetan i pouzdan izbor za sve vaše transportne potrebe. Sa najvišim standardima sigurnosti i pouzdanosti, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno. Uz lakoću montaže i dodatne opcije zaključavanja, ovi nosači su praktičan i pouzdan dodatak za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Kvalitetni aluminijumski profili za sigurno i pouzdano transportovanje
  • Dizajniran za različite tipove krova automobila
  • Sertifikovana sigurnost prema GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU standardima

Akcija!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja