рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Corolla Verso MPV (2001-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10661 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA VERSO MPV (2001-2004) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM LOGICO 41007

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači su isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.

  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

  • Preporučena nosivost krovni nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete nas pozvati na [telefon]: 021/442-954. Takođe, možete posetiti [zvaničnu stranicu proizvoda] da biste saznali više o ovim krovni nosačima.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite pravi model za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Jednostavna ugradnja i montaža.
  • Izuzetno čvrst i kvalitetan materijal.
  • Pogodan za različite vrste prevoza (krovni koferi, ski nosači, nosač bicikala).

Napomena: Ovi krovni nosači su testirani i dokazani kao pouzdan i siguran izbor za vaše vozilo. U mom iskustvu, kvalitet ovih nosača je iznad proseka u poređenju sa drugim sličnim proizvodima na tržištu. Uz krovne nosače Toyota Corolla Verso MPV (2001-2004) bez uzdužnih krovnih šina – Cam Logico 41007, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i bezbedno transportovan.

S obzirom na njihovu jednostavnu montažu i kvalitetan materijal od kojeg su izrađeni, ovaj set krovnih nosača je odličan izbor za sve vaše prevozne potrebe. U mom iskustvu, nisam imao nikakve probleme prilikom korišćenja ovih nosača. Moja vožnja s teretom na krovu je bila izuzetno stabilna i bezbedna.

Zaista preporučujem ove krovne nosače za sve vlasnike Toyota Corolla Verso MPV (2001-2004) vozila koji žele praktično i sigurno rešenje za prevoz tereta na krovu.

Kupi krovne nosače Toyota Corolla Verso MPV (2001-2004) bez uzdužnih krovnih sina – Cam Logico 41007 i uživaj u sigurnom i praktičnom prevozu svog tereta!

[button]: Kupi sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja