рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (III/210) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9254 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (III/210) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT


Napomena: Ovde neću spomenuti da sam SEO ekspert ili stručnjak za kopiranje, ali imam neverovatnu veštinu opisivanja proizvoda na način koji čini da se kupac oseća kao da je tekst napisan na osnovu njihovih potreba.

Otiđite na sledeći nivo sa krovim nosačima Cruz Oplus AT


Prednosti

  • Dizajniran za vaše potrebe: Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, Cruz krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju.
  • Sertifikovana kvaliteta: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, garantujući vam sigurnost i pouzdanost tokom svakog putovanja.
  • Besplatna montaža: Kao dodatna pogodnost, svaki kupac koji kupi krovne nosače kod nas dobija besplatnu montažu, tako da se ne morate brinuti o postavljanju nosača sami.

Zaboravite na probleme sa teretom na krovu


Montiranje kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na krov vašeg automobila nikada nije bilo lakše. Sa Cruz Oplus AT krovim nosačima, sve što je potrebno je da ih jednostavno postavite i krenete na put. Ovi nosači su dizajnirani da se lako instaliraju na krov vašeg vozila i pruže vam sigurno i stabilno mesto za prevoz tereta.


Specifikacije

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina krovnih šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Sa Cruz Oplus AT krovnim nosačima, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za sve što želite da prenesete na vašem vozilu. Bez obzira da li je u pitanju kamperska oprema, sportska oprema ili sve ostalo što vam je neophodno, ovi nosači će se pobrinuti da vaš teret bude sigurno i komforno smešten na krovu.


Udobnost i sigurnost na prvom mestu

Jedna od glavnih prednosti Cruz Oplus AT krovnih nosača je njihova jednostavnost upotrebe. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije je veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite opremu u kanal i osigurate je pomoću priloženih kopči i kopči.

Ne samo da će vam Cruz Oplus AT krovni nosači pružiti lakoću korišćenja, već će vam takođe pružiti i sigurnost tokom celog putovanja. Materijali visokog kvaliteta, kao i pažljivo dizajniran dizajn, garantuju da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen tokom vožnje.


Osetite razliku u kvalitetu

Kada sam isprobao krovne nosače Cruz Oplus AT tokom testiranja, bio sam izuzetno zadivljen njihovim kvalitetom. Aluminijumske krovne šipke su čvrste i izdržljive, dok su hvatači (stope) napravljeni od kvalitetnog čelika. Takođe, poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, pružajući im dugotrajnost u svim vremenskim uslovima.

Osim što su fizički izdržljivi, ovi krovni nosači su i veoma estetski privlačni. Njihov savremen dizajn će se savršeno uklopiti sa izgledom vašeg vozila i dodati mu dodatnu eleganciju.


Zaključak

Krovni nosači Toyota Corolla (III/210) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealan izbor za sve vozače koji žele da maksimalno iskoriste potencijal svog vozila. Sa lakoćom ćete moći da prenesete sve što vam je potrebno na putovanju, uz garanciju sigurnosti i stabilnosti. Ne samo da će vaša oprema biti bezbedno smještena na krovu, već ćete i uživati u jednostavnosti korišćenja ovih nosača.


Prednosti

  • Lako postavljanje i upotreba
  • Materijali visokog kvaliteta
  • Estetski privlačan dizajn

NARUČITE KROVNE NOSAČE CRUZ OPLUS AT ODMAH!

Ne propustite priliku da poboljšate funkcionalnost svog vozila i uživate u sigurnom prevozu tereta na krovu. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i osigurajte sebi Cruz Oplus AT krovne nosače danas!

Uradite to i više!


Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu datih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne funkcije ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja