рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E170) Sedan 4 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9253 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E170) SEDAN 4 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Moderan dizajn i vrhunska kvaliteta za vaše vozilo

Krovni nosači Kreuz Oplus AT su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači garantuju izdržljivost i sigurnost. Bez obzira na to da li prevozite kofer, bicikle ili skije, Kreuz Oplus AT nosači će vam pružiti vrhunsku podršku.

Prednosti krovnih nosača Toyote Corolle (E170)

  • Sigurnost i stabilnost: Kreuz Oplus AT šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane da budu sigurne i stabilne tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena.

  • Jednostavno montiranje: Montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Sve što trebate uraditi je da sledite uputstva za montažu i uživate u svojoj avanturi.

  • Maksimalna nosivost: Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost iznosi 75 kg. To znači da možete poneti sa sobom sve što vam je potrebno za savršen put.

Kompletan set za montažu

  • Set krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u ovom kompletu, tako da možete odmah početi sa upotrebnom.

Krovni Kit

  • Da biste pričvrstili krovne šipke na krov automobila, neophodan vam je i Krovni Kit – Cruz 935-794. Ovaj kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran specifično za tip automobila Toyota Corolla (E170) Sedan 4 vrata (2013-2018). Uz ovaj kit, sigurno ćete montirati vaše krovne nosače.

Napomena: Važno je pažljivo pročitati Bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavati navedenih pravila prilikom montaže krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na broju 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Corolla (E170) Sedan 4 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealan izbor za sve ljubitelje putovanja. Sa ovim nosačima, možete lako i sigurno prevoziti svoju opremu, bez brige o oštećenjima ili nestabilnosti. Montaža je jednostavna, a kvalitet materijala garantuje dugotrajan i pouzdan proizvod.

Prednosti:

  • Sigurnost i stabilnost
  • Jednostavno montiranje
  • Maksimalna nosivost

Kupite sada i pripremite se za avanturu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja