рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2005-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9247 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E120) 3 VRATA (2005-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na tvom vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i stabilnost. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Toyota Corolla (E120) sa 3 vrate u periodu od 2005. do 2007. godine.

SPECIFIKACIJA

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AT: Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo ovog krovnog nosača. Opremljene su kvalitetnim čeličnim hvatačima koji pružaju dodatnu sigurnost. Poklopci hvatača izrađeni su od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

MONTAŽA I UPOTREBA

Krovni nosači se isporučuju kao kompletna montažna jedinica, spreman za ugradnju na tvoje vozilo. Uz set, dobijaš sve što ti je potrebno za sigurno i jednostavno montiranje krovnih nosača na tvoj automobil.

Nosači su kompatibilni sa različitim tipovima krova automobila, bez obzira da li imaš pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine koje su odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine. Bez obzira na tip krova na tvom vozilu, ovi krovni nosači sigurno će se uklopiti i obezbediti potrebnu podršku za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

PREDNOSTI

  • Sigurnost i stabilnost: Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i čeličnih hvatača koji garantuju sigurnost tvoje opreme na krovu vozila.
  • Jednostavna montaža: Set za montažu je isporučen kao kompletna jedinica, sa svim potrebnim delovima. Možeš samostalno izvršiti montažu ili koristiti našu besplatnu uslugu montaže u našim maloprodajnim objektima.
  • Kompatibilnost sa različitim tipovima krova: Bez obzira na tip krova na tvom vozilu, ovi krovni nosači se lako prilagođavaju i garantuju sigurnu montažu.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 3 vrata (2005-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealno rešenje za tvoje potrebe prevoza na krovu vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i čeličnih hvatača, ovi nosači pružaju sigurnost, stabilnost i jednostavnu montažu. Bez obzira na tip krova, možeš biti siguran da će tvoja oprema biti sigurno montirana i spremna za put. Ne propusti priliku da iskoristiš sve prednosti ovih krovnih nosača i olakšaš prevoz svoje opreme na tvojim avanturama.

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

PREDNOSTI

  • Sigurno i stabilno montiranje opreme na krovu vozila
  • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatima
  • Kompatibilni sa različitim tipovima krova
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja