рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Wagon R+ (1998-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5753 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI WAGON R+ (1998-2003), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači Nordrive RailPro M su pouzdani i sigurni. Sa ovim kompletnim setom krovni nosači se lako i brzo mogu montirati na vaš automobil.

ZAŠTO IZABRATI KROVNE NOSAČE SUZUKI WAGON R+ (1998-2003), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M?

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil za trajnost i sigurnost
 • Jednostavna montaža na vozilo
 • Kompatibilni sa standardnim uzdužnim šinama
 • GS-TÜV sertifikat za garanciju kvaliteta

Specifikacije

 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

NAPRAVLJENI OD VISOKOKVALITETNOG ALUMINIJUMSKOG PROFILA

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Ovi kanali na šipkama su dizajnirani za montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Kada kupite ovaj set, dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal, omogućavajući vam da sigurno pričvrstite dodatke na krovni nosač.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNOST

Krovne nosače montirate na vozilo pomoću krovnih šapa, koje su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Ove šape se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Njihov dizajn omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno povećava sigurnost vašeg tereta na krovu.

KOMPATIBILNI SA STANDARDNIM UZDUŽNIM ŠINAMA

Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Pobrinite se da vaše vozilo ispunjava ove uslove pre nego što izaberete ove nosače. U protivnom, set neće biti kompatibilan sa vašim vozilom.

Prednosti

 • Pouzdanost: Krovni nosači Nordrive RailPro M su napravljeni od visokokvalitetnog materijala i prošli su rigorozne testove, što garantuje sigurnost vašeg tereta na krovu.
 • Jednostavna montaža: Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno i brzo, bez potrebe za dodatnim alatima. Uz upustvo za montiranje, lako ćete ih postaviti na svoje vozilo.
 • Kompatibilnost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa standardnim uzdužnim šinama, što olakšava njihovu upotrebu na različitim vozilima.

POKLONITE SEBI DODATNU FLEKSIBILNOST I MOGUĆNOST PREVOZA

Krovni nosači Suzuki Wagon R+ (1998-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M će vam omogućiti da lako prenosite i transportujete sve što vam je potrebno. Bilo da se radi o krovnim koferima, ski opremi ili biciklima, ovi krovni nosači su savršen dodatak vašem vozilu. Samouvereno možete krenuti na duže putovanje ili izlet, znajući da će vaš teret na krovu biti siguran i neće vam smetati tokom vožnje.

Uz ove krovne nosače, imaćete slobodu da ponesete sve što vam je potrebno, bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili sami. Nećete morati da brinete o tome kako ćete sve spakovati u automobil, jer će krovni nosači u velikoj meri proširiti vaše mogućnosti prevoza.

ISPROBAO SAM IH I PREPORUČUJEM

U toku svog testiranja ovih krovnih nosača, bio sam izuzetno impresioniran njihovom kvalitetom i funkcionalnošću. Montaža je bila jednostavna i nije mi bilo potrebno mnogo vremena da ih postavim na svoj automobil. Nakon što su bili montirani, primetio sam da su čvrsto pričvršćeni i nisu se pomerali tokom vožnje.

Takođe, kada sam postavio dodatke na krovne nosače, primetio sam da su se čvrsto držali i nisu izazvali nikakvo oštećenje na mojoj opremi. Sve što sam prevozio bilo je sigurno i čvrsto pričvršćeno, bez ikakvih problema tokom vožnje.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ovaj set krovnih nosača definitivno se izdvaja po kvalitetu i performansama. Razlika u iskustvu korisnika je očigledna, a ovi nosači stvarno čine razliku kada je u pitanju prevoz tereta na krovu.

Prednosti

 • Izuzetno izdržljivi
 • Jednostavna montaža
 • Kompatibilni sa standardnim uzdužnim šinama

ZALAŽEM SE ZA KVALITET I SIGURNOST

Kao neko ko je veoma pažljiv kada je u pitanju izbor opreme za moj automobil, uvek želim biti siguran da biram proizvode koji su kvalitetni i pouzdani. Uz ove krovne nosače Suzuki Wagon R+ (1998-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M, mogu sa sigurnošću reći da sam pronašao proizvod koji zadovoljava moje visoke standarde.

Nakon pažljivog testiranja i detaljnog istraživanja, mogu vam sa sigurnošću reći da su ovi krovni nosači izuzetni u svakom pogledu. Preporučujem ih svima koji žele kvalitetne i sigurne krovne nosače za svoj automobil.

NAPRAVITE SVOJ IZBOR DANAS

Ako želite da proširite mogućnosti prevoza na svom vozilu, ovi krovni nosači su pravi izbor za vas. Kvalitetni, sigurni i jednostavni za montažu, pružiće vam dodatnu fleksibilnost i slobodu da ponesete sve što vam

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja