рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Swift (II) Sport 3 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9269 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI SWIFT (II) SPORT 3 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

IDEALNO REŠENJE ZA BEZBEDAN PREVOZ VAŠEG PRIBORA

Krovni nosači su neophodan dodatak za sva vaša putovanja. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, ovi nosači su prilagođeni vašim potrebama. Sa različitim verzijama koje odgovaraju raznim tipovima krova na automobilu, imate mogućnost da birate.

POTVRĐENA SIGURNOST I KVALITET

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kako biste se uverili u njihovu kvalitet, svaki kupac dobija besplatnu montažu krovih nosača u našim maloprodajnim objektima.

PODRŠKA ZA VELIKE I MALA PUTOVANJA

Krovni nosači su neophodni za montiranje dodatne opreme kao što su krovne kutije, nosači za bicikle ili skijaške opreme. Sa ovim praktičnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti dobro osiguran tokom putovanja.

SET KROVNIH NOSAČA U KOMPLETU

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na ovaj komplet. Ovu opciju možete dodatno osigurati bravicama koje se kupuju opciono.

VISOKOKVALITETNE ALUMINIJUMSKE ŠIPKE

Krovne šipke Oplus AT izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Sertifikovane su kao sigurne i stabilne, pružajući vam mir tokom putovanja. Hvatači su napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I VELIKA NOSIVOST

Montaža dodatne opreme, kao što su krovne kutije, nosači bicikala i nosači skija, veoma je jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Šipke imaju dužinu od 108cm i maksimalnu nosivost od 75kg.

DOSTUPAN KROVNI KIT

Za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil neophodan je krovni kit. Ovaj kit je posebno dizajniran za vaš automobil i izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

Pažljivo pročitajte bezbednosna uputstva pre montaže i strogo se pridržavajte navedenih pravila. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, na raspolaganju je tehnička podrška na brojevima 021/442-954 ili 021/6339-223.

POUZDAN PROIZVOD IZ ŠPANIJE

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, garantujući visok kvalitet i pouzdanost. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se uverili u njihovu autentičnost.

ZAKLJUČAK

Sa krovnim nosačima Suzuki Swift (II) Sport 3 vrata (2005-2011), alu šipkama – Cruz Oplus AT, dobijate sigurno i praktično rešenje za prevoz prtljaga na vašem vozilu. Bezbednost je na prvom mestu, a kvalitet ovih nosača potvrđen je i uglednim sertifikatima.

PREDNOSTI
  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika
  • Jednostavna instalacija i sigurno pričvršćivanje
  • Maksimalna nosivost do 75kg
PORUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE ODMAH!

Obavezno posetite OXO MARKET kako biste poručili svoje krovne nosače Suzuki Swift (II) Sport 3 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT. Ne propustite priliku da obezbedite svoju dodatnu opremu za putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja