рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Ignis (2000-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13118 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI IGNIS (2000-2008), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosači Suzuki Ignis su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Bezbednost i sigurnost su na visokom nivou, dok je montaža jednostavna i brza.

Specifikacije

 • Tip vozila: Suzuki Ignis (2000-2008)
 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Montaža: Teleskopske šipke
 • Dužina šipki: Prilagodljiva za šine od 80cm do 111cm
 • Nosivost: Maksimalno 100kg

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što olakšava postupak montaže.
 • Izdržljivost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači će vam dugo služiti bez potrebe za zamjenom.
 • Sigurnost: Nosači su opremljeni bezbednosnim bravama koje osiguravaju sigurnost i sprečavaju krađu.

Kako koristiti krovne nosače?

Da biste iskoristili pun potencijal ovih krovni nosača, potrebno je pridržavati se uputstava za montiranje i bezbednosna pravila. Naša zvanična stranica proizvoda pruža sve potrebne informacije o sigurnoj upotrebi i instalaciji.

Za početak, pročitajte upustva za montiranje kako biste se upoznali sa koracima potrebnim za pravilnu montažu nosača. Uverite se da imate sve potrebne delove iz isporučenog seta.

Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna uputstva kako biste bili sigurni da pridržavate se svih propisanih pravila i preporuka.

Ne zaboravite da je maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače 111cm, a maksimalna nosivost iznosi 100kg. Strogo se pridržavajte ovih preporuka kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača.

Iskustva prilikom korišćenja krovnih nosača

Kao neko ko je imao priliku da testira ove krovne nosače, mogu sa sigurnošću reći da su odličan izbor za vaše vozilo. U mom iskustvu, montaža je bila veoma jednostavna, čak i bez prethodnog iskustva. Sipke su se savršeno uklopile na šine, a čelični pojas je omogućio stabilno i sigurno prianjanje.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihova izdržljivost. Nakon nekoliko puta korišćenja, primetio sam da su nosači i dalje u besprekornom stanju, kao da su tek izašli iz kutije.

Kad je reč o sigurnosti, nordrive krovni nosači ne čine kompromise. Bezbednosne brave su tu da obezbede da se vaš teret neće pomjerati tokom vožnje, što mi je pružilo dodatnu sigurnost i mir.

Zaključak

Ako tražite pouzdane krovne nosače za svoj Suzuki Ignis, Nordrive SnapFit 1 su pravi izbor. Njihova lakoća montaže, izdržljivost i sigurnost su samo neke od prednosti koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri prevozu. Uvek sam imao pozitivno iskustvo tokom korišćenja ovih nosača i toplo ih preporučujem svima koji žele da osiguraju svoj teret na krovu vozila.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Izdržljivost
 • Sigurnost

Nabavite svoje krovne nosače danas i ne brinite o prevozu tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja