рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Grand Vitara 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5747 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI GRAND VITARA 5 VRATA (1999-2005), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Idealan izbor za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret na krovu vašeg vozila. Nordrive RailPro M krovni nosači su visokokvalitetni nosači napravljeni od aluminijumskog profila. Ovi krovni nosači su dizajnirani posebno za Suzuki Grand Vitara vozila sa 5 vrata, proizvedena između 1999. i 2005. godine.

Spremni za ugradnju

Kada kupujete Nordrive RailPro M krovne nosače, dobijate kompletan set koji je spreman za instalaciju na vaše vozilo. Set se sastoji od aluminijumskih šipki koje su eloksirane radi povećane izdržljivosti, kao i od krovnih šapa koje su dizajnirane za perfektno prianjanje na uzdužne krovne šine.

Moćan dizajn, sertifikovana bezbednost

Nordrive RailPro M krovni nosači su dizajnirani sa dvadesetogodišnjim iskustvom i poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozna testiranja i da su zadovoljili najviše standarde bezbednosti. Možete biti sigurni da će Nordrive krovni nosači osigurati vaš teret tokom putovanja.

Fokus na praktičnosti i zaštiti

Šipke ovih krovnih nosača imaju kanale u koje se mogu postaviti gumeni profili koji smanjuju klizanje i štite teret od oštećenja. Takođe, kanali služe za montažu dodatnih nosača za skije i biciklove. Donji kanali su jednostavni za montažu na krovnim šapama, koje su izrađene od izdržljive kompozitne plastike. Krovne šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine pomoću sigurnosnih bravica sa 3 ključa, što obezbeđuje maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje.

Jednostavno i sigurno montiranje

Pre montaže Nordrive RailPro M krovnih nosača, pažljivo pročitajte priloženo uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi prisutni u setu. Takođe, savetujemo vam da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo kako biste se pridržavali važnih mera opreza tokom korišćenja krovnih nosača.

Specifikacije:

 • Model: Nordrive RailPro M
 • Namena: Suzuki Grand Vitara 5 vrata (1999-2005)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Sertifikat: GS-TÜV

Prednosti

 • Praktičnost: Nordrive RailPro M krovni nosači su jednostavni za montažu i pružaju fleksibilnost pri prevozu različitih vrsta tereta.
 • Bezbednost: GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo bezbednosti i pouzdanosti tokom vožnje.
 • Dizajn: Aluminijumski profil i kompozitne plastične šape čine ove krovne nosače estetski privlačnim i elegantnim.

Poručite Nordrive RailPro M krovne nosače i iskoristite njihove neverovatne prednosti prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.


Količine su ograničene, zato ne oklevajte! Poručite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače već danas! Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i završite svoju kupovinu.

Zvanična stranica proizvoda: Krovni Nosači Suzuki Grand Vitara 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi na OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja