рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru XV (2021-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5745 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU XV (2021-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti krovni nosača Subaru XV (2021-), alu šipke – Nordrive RailPro M

 • Robusna i visokokvalitetna konstrukcija: Krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
 • Jednostavna montaža: Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete gubiti vreme na traženje dodatnih delova ili komplikovano sklapanje.
 • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su idealni za sve vaše prevozne potrebe, bilo da želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.
 • Sigurnost i pouzdanost: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje visok nivo bezbednosti i kvaliteta.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Subaru XV (2021-)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Subaru XV (2021-), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletno rešenje koje vam je potrebno da biste imali kvalitetne krovne nosače na vašem vozilu. Ovaj set se sastoji od visokokvalitetnih aluminijumskih šipki koje pružaju izvanrednu izdržljivost i dugotrajnost.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je jednostavnost montaže. Svi delovi su već uključeni u paket, tako da ne morate tražiti ili kupovati dodatne komponente. Kompletan set je spreman za ugradnju i možete ga montirati sami, bez potrebe za odlaskom u servis.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i opremljene kanalima. U te kanale se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i štite nosače od oštećenja. Možete biti sigurni da će vaš krovni kofer, ski nosači ili nosači za bicikle biti čvrsto i sigurno montirani.

Montaža on je jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Donji kanali šipki su posebno oblikovani da olakšaju montažu na krovne šape. Samo navucite krovne šape u kanale i sve će se čvrsto povezati. Nakon montaže, možete dodati gumene poklopce na krajeve šipki kako biste ih dodatno zaštitili.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od izdržljive kompozitne plastike. One su specijalno dizajnirane da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost kada su montirane na krovne šine vašeg Subaru XV (2021-). Zahvaljujući bezbednosnom hvataču, krovne šape će čvrsto i sigurno držati nosače na mestu tokom vožnje.

Osim toga, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa. To znači da možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti siguran i zaštićen od krađe.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Pre nego što izvršite kupovinu, proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove.

Sigurnost je uvek na prvom mestu, pa vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje pre nego što započnete postupak. Proverite da li su svi delovi iz prisutnog seta brojčano ispravni. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate svih bezbednosnih pravila koja su navedena u posebnom uputstvu.

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealan izbor kada je u pitanju prevozna sigurnost i versatilnost. Uz njih, možete biti sigurni da ćete lako i pouzdano preneti sve potrebne stvari na vašem Subaru XV (2021-).


Prednosti krovni nosača Subaru XV (2021-), alu šipke – Nordrive RailPro M:

 • Izdržljive aluminijumske šipke pružaju visok nivo sigurnosti i izdržljivosti.
 • Jednostavna montaža kompletnog seta bez potrebe za dodatnim delovima.
 • Univerzalna upotreba za krovni kofera, ski nosače i nosače za bicikle.

Naručite krovne nosače Subaru XV (2021-), alu šipke – Nordrive RailPro M danas i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu svojih stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja