рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8049 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (V/BM) SEDAN 4 VRATA (2009-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Opis proizvoda

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila.

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom upotrebe. Kao dodatna prednost, u našim maloprodajnim objektima svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača!

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, nosača za skije, ili nosača za bicikle. Bez ovih nosača, vaše putovanje ne bi bilo potpuno!

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao komplet od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ukoliko želite dodatnu sigurnost. Bravice su dodatna opcija i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, poznate kao Cruz Airo T Dark, dizajnirane su sa sigurnošću i atraktivnim izgledom u fokusu. Napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke omogućavaju jednostavnu i brzu montažu na krov vozila. Takođe, imaju optimalan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što ih čini boljim izborom od jeftinijih krovnih nosača.

Hvatači (stope) krovnih šipki su napravljeni od kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani šipki se nalazi kanal koji omogućava lako montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Bezbednost i stabilnost su garantovane!

Krovni Kit – Cruz 935-707

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet, dizajniran posebno za Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Sigurno i čvrsto pričvršćivanje nosača je zagarantovano.

Bezbednosno uputstvo

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo pre montaže nosača. Ova uputstva su važna kako biste se pridržavali sigurnosnih normi i obezbedili optimalnu upotrebu krovnih nosača.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će biti srećan da vam pruži dodatne informacije i odgovori na sva pitanja.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Podaci o zemlji porekla ovog proizvoda su Španija. Za više detalja, molimo posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem veb sajtu. Tamo ćete pronaći sve informacije o ovim krovnim nosačima i ostale proizvode iz naše ponude.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn sa poboljšanim koeficijentom otpora vazduha
  • Visokokvalitetne aluminijumske šipke i čelični hvatači
  • Brza i jednostavna montaža
  • Mogućnost montiranja razne dodatne opreme
  • Sigurnost i pouzdanost sertifikovane od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu pruženih informacija i ima integrisane lične utiske i iskustva. Pisan je u cilju pružanja najboljih informacija potencijalnim kupcima i nije profesionalni članak ili reklama.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja