рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13111 Kategorija:

KROVNI NOSACI SSANGYONG XLV (2016-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specification

 • Visokokvalitetni čelični profili
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krovova vozila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Teleskopske šipke sa rasponom od 80cm do 111cm
 • Čelični pojas za savršeno prianjanje na krovne šine
 • Obložene EPDM gumom radi zaštite krovne šine od ogrebotina
 • Bezbednosne brave za sigurno korišćenje
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina – 111cm
 • Maksimalna nosivost – 100kg
 • Upustva za Montiranje i Bezbednosna Upustva su priložena

KROVNI NOSACI SSANGYONG XLV – Izvanredno rešenje za prevoz

Ako želite pouzdane, kvalitetne i bezbedne krovne nosače za vaše vozilo, onda su Krovni nosaci Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 pravi izbor za vas. Ovi visokokvalitetni krovni nosači predstavljaju kompletan set koji je već spreman za ugradnju i pružaju sve što vam je potrebno za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Nordrive SnapFit 1 je vrhunski brend koji je poznat po svojoj izdržljivosti i kvalitetu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dizajnirani su tako da pruže maksimalnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi nosači prošli rigorozne testove bezbednosti i kvaliteta.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Krovni nosaci Ssangyong XLV su dizajnirani tako da odgovaraju različitim tipovima krovova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili je opremljeno sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, ovaj set nosača će se savršeno uklopiti. Možete biti sigurni da će ovaj set zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza.

Teleskopske šipke za jednostavnu montažu

Jedna od glavnih prednosti ovog seta krovnih nosača je mogućnost podešavanja dužine šipki. Teleskopske šipke omogućavaju vam da prilagodite raspon od 80cm do 111cm kako biste se uklopili u različite širine krovnih šina. Ovo je veoma korisna funkcija koja olakšava montažu i omogućava vam da šipke prilagodite svojim potrebama.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato su ovi krovni nosači opremljeni čeličnim pojasom koji osigurava savršeno prianjanje na krovne šine. Ovaj pojas je obložen EPDM gumom, koja ne samo da štiti krovne šine od ogrebotina, već i obezbeđuje čvrsto prianjanje i sprečava klizanje prilikom vožnje.

Dodatna bezbednost se postiže uz pomoć bezbednosnih brava na krovnim šapama. Ove brave osiguravaju da se šipke čvrsto i sigurno pričvrste na krovne šine, tako da možete biti potpuno uvereni da je teret na krovu vašeg vozila bezbedno i sigurno smešten.

Maksimalna nosivost i upotrebljivost

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je impresivnih 100kg. To znači da možete staviti teže terete poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ne morate se brinuti da će vaša oprema biti preteška za nosače – ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i mogu se nositi sa teškim teretom.

Kada je reč o montaži, ovaj set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim uputstvima za montažu. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva i proverite da imate sve potrebne delove iz kompleta. Bezbednost je veoma važna, zato se strogo pridržavajte svih bezbednosnih nacrtanih pravila.

Sve u svemu, Krovni nosaci Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su vrhunski krovni nosači koji će vam pružiti izvrsnu upotrebu i bezbednost tokom vožnje. Uvereni smo da će vas ovi nosači impresionirati svojom kvalitetom i funkcionalnošću.

PREDNOSTI:

 • Visokokvalitetni čelični profili za trajnost i pouzdanost
 • Dizajniran za različite tipove krovova vozila
 • Jednostavna montaža sa teleskopskim šipkama
 • Čelični pojas i EPDM guma za sigurno prianjanje i zaštitu krovne šine
 • Bezbednosne brave za sigurno korišćenje
 • Maksimalna nosivost od 100kg

Neka vaše vozilo postane još funkcionalnije!

Sada je pravo vreme da svoje vozilo učinite još funkcionalnijim i da se opremite Krovnim nosacima Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Ovi krovni nosači su pouzdan izbor koji će vam omogućiti da prevozite sve vrste tereta na krovu vašeg vozila. Ne samo da ćete imati više prostora za prtljag, već ćete biti spremni za sve avanture koje život ima da ponudi.

Naručite svoj set krovnih nosača Ssangyong XLV danas i iskoristite sve prednosti koje vam oni pružaju! Vaše vozilo zaslužuje samo najbolje, a ovi krovni nosači će vam pružiti upravo to. Uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji sa svojim teretom na krovu, uz pomoć ovih vrhunskih krovnih nosača.

Naručite svoje Krovne nosace Ssangyong XLV (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 odmah i iskoristite sve prednosti koje vam oni pružaju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja