рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ssangyong XLV (2016-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5773 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SSANGYONG XLV (2016-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Nordrive RailPro M – Visokokvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Nordrive RailPro M je kompletni set krovnih nosača, napravljenih od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da pruže dugotrajnu upotrebu i izdrže sve uslove na putu. Kada se odlučite za Nordrive RailPro M, možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji će vam pružiti sigurnost i pouzdanost tokom svake vožnje.

Visokokvalitetni aluminijumski profili za izdržljivost i pouzdanost

Šipke na ovim krovnim nosačima izrađene su od eloksiranog aluminijuma. One su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji su otporni na klizanje i sprečavaju oštećenja prilikom prevoza tereta. Ovi kanali omogućavaju laku montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji savršeno ulaze u kanal. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape. Nakon montaže šipki, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima.

Sigurnost i praktičnost uz Nordrive RailPro M

Krovne šape, izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, elegantnog su dizajna i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine vašeg automobila. Pomoću hvatača, ove krovne šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa kako biste obezbedili dodatnu sigurnost vašem teretu.

Jednostavna montaža i upotreba

Nordrive RailPro M je dizajniran tako da omogući jednostavnu montažu i upotrebu. Prateći detaljno uputstvo za montiranje, koje se nalazi u paketu, možete brzo i lako postaviti ove krovne nosače na svoje vozilo. Takođe, u paketu se nalazi i bezbednosno uputstvo koje je važno pažljivo pročitati i strogo se pridržavati navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu vožnju i zaštitili teret.

Prednosti krovnih nosača Ssangyong XLV (2016-) – Nordrive RailPro M:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profili za izdržljivost i pouzdanost
  • Sigurno pričvršćivanje uz pomoć krovnih šapa i bezbednosnih brava
  • Jednostavna montaža i upotreba

Uz krovne nosače Ssangyong XLV (2016-), alu šipke – Nordrive RailPro M, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza. Iskoristite njihove prednosti i obezbedite sigurnost i praktičnost tokom svakog putovanja. Sada je pravo vreme da poboljšate svoje iskustvo u prevozu tereta i uživate u svakom trenutku putovanja bez brige.

Poručite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače odmah!

Saznajte više i poručite svoj set Nordrive RailPro M krovnih nosača

Požurite, količine su ograničene! Osigurajte sigurnost svog tereta već danas i iskoristite sve prednosti Nordrive RailPro M krovnih nosača.

Napomena: Opis proizvoda je kreiran na osnovu dati proizvodnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja