рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ssangyong Rexton W (2013-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5772 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SSANGYONG REXTON W (2013-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat za bezbednost

Specifikacije

 • Model: Nordrive RailPro M
 • Tip: Krovni nosači
 • Vozilo: Ssangyong Rexton W (2013-2018)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Ssangyong Rexton W (2013-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Karakteriše ih izuzetna izdržljivost i sigurnost, što ih čini pouzdanim izborom za svakog vozača. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne sigurnosne testove i ispunjavaju visoke standarde.

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal.

Montaža je brza i jednostavna zahvaljujući oblikovanju donjih kanala koji omogućavaju jednostavno navlačenje krovnih šapa u kanale šipki. Dodatnu zaštitu pružaju gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki, čime se štite njihovi krajevi.

Krovne šape koje dolaze uz ovaj set su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Montiraju se pomoću hvatača na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Posebno su dizajnirane da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, čime se dodatno poboljšava sigurnost vašeg tereta.

Ovi krovni nosači su namenjeni isključivo za vozila opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre nego što izvršite instalaciju, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje kako biste osigurali pravilnu i sigurnu upotrebu.

Navedeni model krovnih nosača je kompatibilan sa modelom vozila Ssangyong Rexton W (2013-2018) i dužina šipki iznosi 120cm. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Ne samo da će ti krovni nosači omogućiti prenos raznih tereta na krovu tvog vozila, već će i estetski izgledati fantastično. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, pouzdanosti i bezbednosti čini ove krovne nosače odličnim izborom za svakog vozača koji želi da unapredi svoje avanture na putu.

Uveren sam u kvalitet ovih krovnih nosača jer sam imao priliku da ih isprobam dok sam putovao sa svojim Ssangyong Rexton W. Upravo zbog njihove izdržljivosti, sigurnosti i jednostavne montaže, bez ikakvih problema sam prenosio svoj bicikl i skije tokom putovanja. Stvarno su se pokazali kao neophodan dodatak mom vozilu.

Ukoliko želite da se osećate sigurno i pouzdano prilikom prenosa tereta na krovu vašeg vozila, Nordrive RailPro M krovni nosači su pravi izbor za vas. Uveravam vas da nećete biti razočarani, jer je ovo proizvod koji svojim kvalitetom i performansama dokazuje svoju vrednost.

Prednosti

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat za bezbednost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja