рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Superb Karavan (2010-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13105 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA SUPERB KARAVAN (2010-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosaci Skoda Superb Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdani i čvrsti. Bezbednost je naša najveća briga, zato svi naši nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat.

Set spreman za ugradnju

Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Bez nepotrebnog gubljenja vremena, možete odmah da ih instalirate. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, na raspolaganju su vam različite verzije nosaca – sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom.

Neophodan deo za vaše avanture

Krovni nosaci su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Nordrive krovnim nosacima, spremni ste za sve vrste avantura. Uživajte u putovanjima sa porodicom i prijateljima, znajući da je vaša oprema sigurno postavljena na krovu vozila.

Teleskopske šipke od čelika

Nordrive krovni nosaci dolaze sa teleskopskim šipkama od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama koje imaju raspon od 80cm do 111cm. Pomoću čeličnog pojasa, naši krovni nosaci se savršeno prianjaju uz krovne šine. Da bismo zaštitili vaše šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom.

Sigurno i pouzdano

Vaša bezbednost je naša glavna briga. Zato su naši krovni nosaci opremljeni bezbednosnim bravama koje osiguravaju vašu opremu na krovu vozila. Kada koristite Nordrive krovne nosace, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno postavljena.

Uputstva za montažu

Kako biste bezbedno koristili Nordrive krovne nosace, pažljivo pročitajte uputstva za montažu. Proverite da li imate sve potrebne delove iz seta kako biste pravilno instalirali nosace. Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato se strogo pridržavajte svih propisanih pravila i regulativa prilikom korišćenja ovog proizvoda.

Specifikacija (ako postoji)

Specification:
– Tip: Krovni nosaci
– Namena: Skoda Superb Karavan
– Godište: 2010-
– Materijal: Čelik
– Montaža: Na uzdužne šine
– Maksimalno rastojanje šina: 111cm
– Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Prilagodljivost: Teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje različitim širinama šina, pružajući vam veću fleksibilnost pri postavljanju opreme na krov vozila.
  • Sigurnost: Bezbednosne brave omogućavaju sigurnu i čvrstu montažu opreme na krovu vozila, bez rizika od pomeranja ili ispadanja.
  • Kvalitet: Izrađeni od visokokvalitetnog čelika, Nordrive krovni nosaci su dugotrajni i otporni na sve vremenske uslove. Možete se osloniti na njih čak i u najtežim uslovima.

Vaši krovni nosaci čekaju na vas!

Nordrive krovni nosaci su najbolji izbor za vaše vozilo. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni njihovom kvalitetom i performansama. Uživajte u bezbednom i udobnom putovanju sa Nordrive krovnim nosacima!

Molimo vas da se strogo pridržavate uputstava za montažu i bezbednosnih smernica kako biste imali najbolje moguće iskustvo. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca na OXO MARKET i odaberite kvalitet i bezbednost za vaše vozilo!

Obratite se našem timu za podršku ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice.

Napomena: Ova opis ne predstavlja zvaničan test ili recenziju, već je zasnovan na ličnom iskustvu i mišljenju autora.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja