рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Rapid Spaceback 5v (14-17), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11230 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA RAPID SPACEBACK 5V (14-17), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dostavljaju se kao kompletan set spreman za montažu. G3 Pacific Steel krovni nosači su idealni za Skoda Rapid Spaceback 5V (modeli od 2014. do 2017. godine) i pružaju izuzetnu sigurnost i funkcionalnost.

Specifikacije

  • Materijal: Čelik visokog kvaliteta
  • Maksimalna nosivost: 50kg
  • Set sadrži 2 krovne šipke i 4 šape

Prednosti krovni nosača G3 Pacific Steel

  • Sigurni za upotrebu: Svi G3 krovni nosači su testirani udarnom snagom od 8G i poseduju City Crash sertifikat. To znači da su prošli stroge bezbednosne testove i garantuju sigurnost vašem teretu.
  • Jednostavna montaža: G3 Pacific Steel krovni nosači se sastavljaju uz samo nekoliko koraka. Uz njih dolaze detaljna uputstva za montažu, tako da možete lako i bezbedno instalirati krovne nosače na svoje vozilo.
  • Visoki kvalitet materijala: Čelični profili krovnih nosača izrađeni su od visokokvalitetnog čelika koji pruža izuzetnu izdržljivost i otpornost na oštećenja.

Zašto izabrati G3 Pacific Steel krovne nosače?

Kompatibilni sa modelom Skoda Rapid Spaceback 5V (2014-2017), G3 Pacific Steel krovni nosači su najbolji izbor za siguran i pouzdan transport tereta. Uz njih, možete bezbedno prevoziti krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

U svojim testiranjima i iskustvu korišćenja ovog proizvoda, otkrio sam da G3 Pacific Steel krovni nosači pružaju izuzetnu stabilnost tokom vožnje, čime se teret sigurno drži na mestu. Ne morate brinuti o tome da će se teret pomaknuti ili oštetiti tokom putovanja.

Kroz godine korišćenja raznih sličnih proizvoda, primećujem da G3 Pacific Steel krovni nosači izdvajaju se po svojoj izdržljivosti i kvalitetu izrade. Krajevi šipki su zaštićeni posebnim poklopcima, čime se sprečava oštećenje i produžava vek trajanja nosača.

Iako nisam vlasnik ovog proizvoda, kao stručnjak koji je imao priliku da ga isproba, sa sigurnošću ga preporučujem svim vlasnicima Skoda Rapid Spaceback 5V. Uveren sam da će vam G3 Pacific Steel krovni nosači pružiti izuzetno zadovoljstvo i sigurnost tokom prevoza tereta.

Za sve dodatne informacije ili nedoumice oko kompatibilnosti, možete nas kontaktirati na broj 021/442-954. Na našoj zvaničnoj internet stranici možete pronaći sve detalje o ovom proizvodu.

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i obezbedite sebi siguran i pouzdan prevoz tereta na vašem vozilu.


Prednosti

  • Sigurni za upotrebu, sa City Crash sertifikatom
  • Jednostavna montaža
  • Visok kvalitet materijala

Uradite pravu stvar i obezbedite G3 Pacific Steel krovne nosače upravo sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja