рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Octavia Wagon (2017-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5764 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA OCTAVIA WAGON (2017-2020), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači koji u potpunosti odgovaraju vašoj Skoda Octavia Wagon (2017-2020). Pružaju vam sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate da nosite krovni kofer, ski opremu ili bicikle, ovi krovni nosači su idealan izbor.

Specifikacije

 • Aluminijumski profili visokog kvaliteta
 • GS-TÜV sertifikat
 • Dostupni za vozila sa standardnom uzdužnom šinom odvojenom od krova
 • Šipke dužine 120cm
 • Maksimalno opterećenje: 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Uključene bezbednosne brave sa 3 ključa

Kako funkcionišu?

Ovi krovni nosači su izrađeni od eloksiranog aluminijuma, koji ne samo da pruža izuzetnu čvrstoću, već i izdržljivost. Šipke imaju kanale u koje ubacujete gumeni profil, koji sprečava klizanje tereta i štiti od oštećenja. Donji kanali su dizajnirani za laku montažu nosača za skije i bicikle, dok se gumeni poklopci stavljaju na krajeve šipki radi zaštite. Krovne šape su napravljene od visoko otporne kompozitne plastike i osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na uzdužne krovne šine vozila.

Prednosti korišćenja krovne nosače Skoda Octavia Wagon (2017-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

Povećana sigurnost

Kada koristite ove krovne nosače, možete biti sigurni da je vaš teret čvrsto i bezbedno pričvršćen na krovu vašeg vozila. Bez obzira na to da li putujete na duže ili kraće udaljenosti, ovi nosači će vam pružiti mir i sigurnost.

Jednostavna montaža

Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno, bez obzira na to da li ste iskusni vozač ili početnik. Sve potrebne delove dobijate u setu, a detaljno uputstvo za montažu će vam olakšati celokupan proces. Bez stresa i komplikacija, možete brzo i lako postaviti ove nosače na svoje vozilo.

Višenamenski

Ovi krovni nosači su veoma praktični jer vam omogućavaju da prevozite različite vrste tereta na krovu svog vozila. Bez obzira da li želite da ponesete krovni kofer za letovanje, ski opremu za zimske avanture ili bicikle za vožnju u prirodi, ovi nosači će vam pružiti potrebnu podršku i bezbednost.

Završne reči

Krovni nosači Skoda Octavia Wagon (2017-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealan izbor za sve ljubitelje avantura. Uz njihovu pomoć, prevoz tereta na krovu vašeg vozila postaje bezbedan i praktičan. Ovi nosači se lako montiraju, pružaju povećanu sigurnost i višenamensku upotrebu. Bez obzira na vaše potrebe, oni će vam omogućiti da bezbrižno uživate u svojim avanturama.

Prednosti

 • Povećana sigurnost
 • Jednostavna montaža
 • Višenamenski

Započnite svoju avanturu danas i obezbedite svoje krovne nosače Skoda Octavia Wagon (2017-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja