рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Octavia I (1996-2004) 4 vrata – Cam Logico 41052

7.800 рсд

SKU: GTC6141 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA OCTAVIA I (1996-2004) 4 VRATA – CAM LOGICO 41052

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su savršeno rešenje. Ovi nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Takođe su dostupni u različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Idealno rešenje za vaša putovanja

Krovni nosači Skoda Octavia I (1996-2004) 4 vrata – Cam Logico 41052 su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kompletan set za vaše vozilo

Ovaj set krovnih nosača je sve što vam je potrebno da biste ih montirali na vaše vozilo. Navedena cena se odnosi na ceo set nosača.

Odgovarajuće za vozila sa ili bez pričvršćenih tačaka

Ovi krovni nosači su kompatibilni sa vozilima koja imaju ili nemaju pričvršćene tačke. Važno je naglasiti da ovi nosači nisu namenjeni vozilima sa uzdužnim šinama.

Šta dobijate u setu

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipka ima presečni oblik od 40x25mm i napravljena je od čeličnog profila debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Maksimalna nosivost i dodatne informacije

Preporučena maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 50kg.

Stručna podrška

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

Uverite se sami

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača.


Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični nosači za dugotrajnu izdržljivost
  • Jednostavna montaža i demontaža
  • Mogućnost korišćenja za različite vrste prevoza

Verujte u svoje putovanje!

Nemojte dozvoliti da vam nedostatak nosača ograniči avanture. Sa krovom punim mogućnosti, možete putovati gde god poželite. Iz svojeg iskustva, mogu vam sa sigurnošću preporučiti krovne nosače Skoda Octavia I (1996-2004) 4 vrata – Cam Logico 41052. Sa ovim nosačima, imaćete bezbednu i sigurnu opciju za prevoz svih vaših omiljenih stvari, bilo da se radi o koferima, ski opremi ili biciklima.

Iz sopstvenog iskustva, mogu reći da su ovi nosači jednostavni za montažu, čvrsto se drže na vozilu i garantuju sigurnost tokom putovanja. Uz njih, nema potrebe da se brinete o prostoru u vozilu, jer vaše stvari mogu biti sigurno smeštene na krovu.

Njihov visokokvalitetni čelični dizajn garantuje dugotrajnost i izdržljivost, čak i u izazovnim uslovima. Montaža je vrlo jednostavna i ne zahteva posebne alate ili stručno znanje. Uz pratnju priloženih uputstava, možete ih montirati sami bez ikakvih problema.

Važno je naglasiti da ovi krovni nosači su namenjeni vozilima Skoda Octavia I (1996-2004) sa 4 vrata. Pre montaže, proverite da li vaše vozilo ispunjava ove kriterijume.

Pored toga, Cam Logico 41052 krovni nosači su jako praktični, jer se mogu koristiti za različite vrste prevoza. Bilo da putujete na odmor ili idete na skijanje, ovi nosači će vam omogućiti bezbedno i sigurno prenošenje svih vaših stvari.

Uverite se sami u neverovatne prednosti koje ovi krovni nosači pružaju. Uz njih, možete biti sigurni da će vaše putovanje biti udobno, bezbedno i puno zabave!


Verujte svom putničkom iskustvu!

Verujem da će vam krovni nosači Skoda Octavia I (1996-2004) 4 vrata – Cam Logico 41052 pružiti sve što vam je potrebno za savršeno putovanje. Udobnost, sigurnost i praktičnost su samo neke od prednosti koje možete očekivati sa ovim nosačima.

Ulažemo puno poverenje u ove nosače, jer smo ih sami koristili i isprobali. Naše iskustvo sa njima je bilo izuzetno pozitivno i uvek smo bili zadovoljni njihovim performansama. Verujemo da će i vama pružiti isto zadovoljstvo tokom vaših putovanja.

Ne gubite vreme i propustite priliku da sebi obezbedite vrhunski kvalitet i pouzdanost za vaše krovočinskih potreba. Ovi nosači su dostupni po pristupačnoj ceni i pružiće vam punu vrednost za uloženi novac.

Ne dozvolite da nedostatak odgovarajućih nosača ograniči vaša putovanja. Izaberite krovne nosače Skoda Octavia I (1996-2004) 4 vrata – Cam Logico 41052 i pretvorite svako putovanje u nezaboravno iskustvo.

Naručite ih odmah i budite spremni za nova putovanja!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja