рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Seat Toledo (III) MPV 5 vrata (2005-2009), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9713 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT TOLEDO (III) MPV 5 VRATA (2005-2009), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Set za montažu krovnih nosača vrhunskog kvaliteta za vaš Seat Toledo (III) MPV 5 vrata (2005-2009). Uz pomoć ovih čeličnih šipki, vaše prevozne potrebe će biti zadovoljene na najbolji mogući način.

Prednosti:

 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila – Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg čeličnog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost.
 • Sertifikovani i bezbedni – Cruz krovni nosači su prošli rigorozne bezbednosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu.
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima – Kupovinom ovih krovni nosača, obezbeđena vam je besplatna montaža od strane naših stručnjaka.
 • Univerzalna upotreba – Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim krovni nosačima, prevoz će biti jednostavan i siguran.
 • Pouzdanost i izdržljivost – Cruz Oplus ST krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju pouzdanu podršku tokom prevoza vaše opreme i prtljaga.
 • Jednostavna montaža i demontaža – Zahvaljujući praktičnom dizajnu, ovi krovni nosači se lako montiraju i demontiraju, što vam štedi vreme i olakšava manipulaciju.
 • Funkcionalnost i estetika – Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji, pružaju izuzetan izgled i istovremeno štite od korozije.

Specifikacija:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus ST: Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji. Izrađene od izdržljivog materijala koji pruža otpornost i efikasnu antikorozivnu zaštitu.
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Vaš Seat Toledo (III) MPV 5 vrata (2005-2009) zaslužuje samo najbolje krovne nosače koji će ispuniti sve vaše potrebe. Uvereni smo da će Cruz Oplus ST krovni nosači pružiti vrhunsku podršku i sigurnost tokom vaših putovanja.

Uz krovne nosače možete poručiti i dodatne bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bez ovih bravica, vaši krovni nosači i prtljag mogu biti izloženi riziku. Kliknite ovde da biste pogledali bravice za zaključavanje.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih nosača i krovnog kita kako biste pravilno instalirali i bezbedno koristili ove proizvode. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila kako biste izbegli neželjene incidente.

Ne gubite vreme, poručite svoje Cruz Oplus ST krovne nosače za Seat Toledo (III) MPV 5 vrata (2005-2009) i obezbedite maksimalnu podršku i sigurnost tokom svakog putovanja. Vaš automobil zaslužuje samo najbolje!

SHOP NOW – Kupi sada

Prednosti:
– Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
– Sertifikovani i bezbedni
– Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja