рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Toledo I (1991-1998) 4 vrata – Cam Driver 5004

7.800 рсд

SKU: GTC12806 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT TOLEDO I (1991-1998) 4 VRATA – CAM DRIVER 5004

Kompletan Set Krovni Nosaca za Vaše Vozilo

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletnan set, spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila – sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Korišćenje krovnih nosača je neophodno za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi krovni nosači su specifično dizajnirani za Seat Toledo I (1991-1998) sa 4 vrata.

Specifikacije

  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Samo pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli savršen model za vaše vozilo.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletnan set, spremni za ugradnju. Nema potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupkom montaže.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila, ovi krovni nosači su vrlo izdržljivi i mogu izdržati teret do 50kg.
  • Raznovrsne opcije: Cam Driver nudi različite verzije krovnih nosača, tako da možete pronaći idealan model za svoje vozilo.

Zaključak

Krovni nosači Seat Toledo I (1991-1998) 4 vrata – Cam Driver 5004 su kompletnan set koji je potreban da biste uživali u svim pogodnostima prevoza na krovu vašeg vozila. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i jednostavni su za montažu. Ne samo da pružaju sigurnost i stabilnost, već i mogu podneti veliku težinu tereta.

Uverite se sami u kvalitet ovih krovnih nosača i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju. Ne propustite priliku da lako i sigurno prenesete svoje krovne kofere, ski opremu ili bicikle.

➡ Kupite krovne nosače Seat Toledo I (1991-1998) 4 vrata – Cam Driver 5004 i olakšajte prevoz na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja