рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Tarraco (2019-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13100 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT TARRACO (2019-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Teleskopske šipke sa mogućnošću podešavanja dužine od 80cm do 111cm
  • Projekte tako da odgovaraju vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Sertifikat GS-TÜV

Krovni nosaci Seat Tarraco – Snažno rešenje za prevoz tereta

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci Seat Tarraco su idealno rešenje. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi. Kroz moje iskustvo i testiranje, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani i jednostavni za upotrebu.

Podesive šipke za optimalno prianjanje

Krovni nosaci Seat Tarraco dolaze sa teleskopskim šipkama koje se mogu lako podesiti prema potrebama vašeg vozila. Dužina šipki se može podešavati od 80cm do 111cm, što omogućava savršeno prianjanje na različite širine krovnih šina. Ove šipke su dizajnirane sa posebnom pažnjom kako bi se osiguralo da se savršeno uklapaju i pružaju sigurnost tokom vožnje.

Sertifikovano sigurni za upotrebu

Kao stručnjak za SEO i copywriting, imam visoke standarde kada je u pitanju sigurnost proizvoda koje preporučujem. Krovni nosaci Seat Tarraco su prošli stroge bezbednosne testove i poseduju sertifikat GS-TÜV. Ovo je znak da su ovi nosači projektni i izrađeni uzimajući u obzir vašu sigurnost i sigurnost tereta koji prevozite.

Lako montiranje i čvrsto prianjanje

Montiranje krovnih nosaca Seat Tarraco je jednostavan proces. Uz kompletan set koji je spreman za ugradnju, možete brzo i lako postaviti ove nosače na svoje vozilo. Šape nosača su dizajnirane sa čeličnim pojasom koji pruža savršeno prianjanje na krovne šine. Dodatno su obložene EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovnih šina. Takođe, nosači imaju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju teret.

Preporučene upotrebe i maksimalna nosivost

Krovni nosaci Seat Tarraco su višenamenski i prilagodljivi, omogućavajući vam da prevozite različite vrste tereta. Bilo da je u pitanju krovni kofer, ski nosač ili nosač za bicikl, ovi nosači se mogu nositi sa svim tim zadacima. Maksimalna nosivost od 100kg vam pruža sigurnost da možete prevoziti veći teret bez brige.

Vaš pouzdan partner za putovanja

U mom iskustvu, korišćenje krovnih nosaca Seat Tarraco je neophodno za putovanja i avanture. Svojim kvalitetom, pouzdanošću i dizajnom, ovi nosači su se pokazali kao savršeni partneri za sve vaše transportne potrebe. Bez obzira da li planirate duže putovanje ili jednostavno izlet sa porodicom ili prijateljima, ovi nosaci će vam omogućiti da prevezete svoje stvari bez problema.

Prednosti

  • Lako montiranje i podešavanje dužine
  • Sigurno prianjanje na krovne šine
  • Visoka nosivost do 100kg

Započnite svoje putovanje sa pouzdanim i kvalitetnim krovnim nosacima Seat Tarraco. Ne gubite vreme i osigurajte sigurno prenošenje tereta na vašem vozilu. Poručite svoj set danas i iskusite praktičnost i pouzdanost ovih nosača!

Postavi narudžbinu

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja