рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza IV Sportcoupe (2008-2017) 3 vrata – Cam Totus 40106

10.300 рсд

SKU: GTC10826 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (2008-2017) 3 VRATA – CAM TOTUS 40106

Ugradnja nosaca koji zadovoljavaju sve potrebe vas i vaseg vozila

Krovni nosaci su neophodni kada je potrebno prevoziti teret na krovu vaseg vozila. Uz Cam Totus krovne nosace za Seat Ibiza IV Sportcoupe (2008-2017) 3 vrata, dobićete kvalitetno i pouzdano resenje koje ce zadovoljiti sve vase zahteve.

Kompletan set nosaca spreman za montazu

Cam Totus 40106 krovni nosaci isporučuju se kao kompletan set, koji je spreman za ugradnju. Ovi nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, sto garantuje dugotrajnost i sigurnost.

Dizajn prilagodjen vama

Krovni nosaci su dostupni u razlicitim verzijama, zavisno o tipu krova vaseg vozila. Ovo vam omogućava da odaberete nosace koji najbolje odgovaraju vasim potrebama i stilu.

Univerzalna upotreba

Krovni nosaci su neophodan deo prilikom montiranja krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Sa Cam Totus 40106 nosacima, bicete spremni za sve avanture koje vas put moze doneti.

Jednostavna instalacija

Cam Totus 40106 nosaci su konstruisani tako da vam olaksaju instalaciju. Kompletan set sadrzi sve potrebne delove i detaljna uputstva za montazu. Bez obzira na to da li imate iskustva u montazi nosaca ili ne, uz Cam Totus 40106 nosace cete uspesno obaviti ovaj zadatak.

Odlicna nosivost i trajnost

Cam Totus 40106 nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg. Ovo znaci da cete moci bezbedno da prenosite sve terete koje vam je potrebno prevoziti na krovu vozila. Osim toga, nosaci su izuzetno trajni i izdrzljivi, tako da mozete biti sigurni da ce vam dugo godina sluziti.

Prednosti

  • Jednostavna instalacija
  • Visoka nosivost do 50kg
  • Dizajn prilagodjen vasem vozilu

Nemojte propustiti priliku da nabavite Cam Totus 40106 krovne nosace za Seat Ibiza IV Sportcoupe (2008-2017) 3 vrata. Uz ove nosace, bicete spremni za sve vase avanture i transport potreba. Kupite ih danas i osigurajte sebi sigurno i prakticno prevozno resenje.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu datiha proizvoda i ima za cilj pruziti vam informacije o njegovim karakteristikama i prednostima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja