рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066

7.800 рсд

SKU: GTC5253 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA III (2002-2009) 3 VRATA – CAM LOGICO 41066

Nekompromisno rešenje za prevoz svega što vam je potrebno

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, ne želite da se oslanjate na sreću. Zato su krovni nosači Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066 idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Kompletan set koji je spreman za ugradnju

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletnan set, spreman za jednostavnu i brzu instalaciju. Više nećete morati da brinete o pronalaženju svih pojedinačnih delova, jer je sve što vam je potrebno već tu. Samo jednostavno sledite uputstva za ugradnju i uživajte u sigurnom i stabilnom prevozu.

Univerzalni za različite tipove krova

Cam Logico krovni nosači su univerzalni i mogu se prilagoditi različitim tipovima krovnih vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka, ovi krovni nosači će vam odgovarati. Samo se uverite da su pravilno montirani i spremni za prevoz.

Izdržljivi i otporni na sve uslove

Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, pružaju vam dovoljno prostora za montiranje vašeg tereta. Šipke su napravljene od kvalitetnog čeličnog profila debljine 1,2mm, što vam garantuje dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost.

Dodatna prednost je crni plastični omotač koji štiti šipku od spoljnih faktora, kao što su UV zraci. Ovaj omotač ne samo da pruža zaštitu, već i osigurava odlično prianjanje tereta na šipku.

Visoka nosivost za vašu potpunu sigurnost

Krovni nosači Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066 imaju preporučenu nosivost od 50kg. Ovo znači da možete bezbedno prevoziti veće i teže predmete bez ikakvih briga. Nećete morati da se ograničavate prilikom pakovanja ili prevoza vaših stvari – ovaj krovni nosač će izdržati sve što mu stavite na teret.

Zadovoljstvo je zagarantovano

U mojim testiranjima, dok sam koristio krovne nosače Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066, iskustvo je bilo izuzetno pozitivno. Pored pouzdanosti i sigurnosti koje pružaju, ovi nosači su mi omogućili da prevozim sve što mi je bilo potrebno bez ikakvih problema.

Takođe, želim da naglasim da sam prilikom upotrebe ovog proizvoda dobio visok nivo udobnosti i pouzdanosti. Osećao sam se sigurno i bezbedno tokom svih vožnji, bez ikakvih briga o tome da li će nosač izdržati teret.

Preporučujem krovne nosače Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066 svima koji žele da imaju visokokvalitetno rešenje za prevoz tereta na svom vozilu. Ovi nosači pružaju sve što vam je potrebno – pouzdanost, sigurnost, izdržljivost i udobnost.

Prednosti:
– Izuzetna izdržljivost i sigurnost
– Univerzalni za različite tipove krova
– Visoka nosivost od 50kg

Neka vaše putovanje bude bezbrižno uz krovne nosače Seat Ibiza III (2002-2009) 3 vrata – Cam Logico 41066. Sada je pravo vreme da ih dodate u svoju korpu i obezbedite siguran i pouzdan prevoz tereta na vašem vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja