рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5219 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT CORDOBA I (1999-2002) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053

Kvalitetni krovni nosaci za vaše vozilo

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata – Cam Logico 41053 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao potpuni set, spreman za ugradnju. Ovi krovni nosaci su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca bicikla.

Set krovni nosaca:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost i informacije za naručivanje:

Krovni nosac ima preporučenu nosivost od 50kg. Navedena cena se odnosi na kompletan set krovnih nosaca. Molimo vas da proverite da li su ovi nosaci odgovarajući za vaš automobil. Ukoliko niste sigurni, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

PREDNOSTI

  • Kvalitetan materijal: Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost vašeg prevoza.
  • Kompletan set: Set krovnih nosaca dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, tako da nema potrebe za dodatnim kupovinama.
  • Visoka nosivost: Nosaci su dizajnirani da izdrže težinu do 50kg, tako da možete sigurno transportovati sve svoje stvari.

PORUČITE KROVNE NOSACE ZA VAŠ SEAT CORDOBA I (1999-2002) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053 I OBEZBEDITE SIGURAN I UDOBAN PREVOZ!

Molimo vas da posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET kako biste se detaljnije informisali o ovim kvalitetnim krovnim nosacima. Naša ponuda je bogata i imamo širok izbor nosaca za različite modele vozila. Odlučite se za nosace koji najbolje odgovaraju vašem Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata i uživajte u udobnom i sigurnom prevozu svih vaših stvari.

Specifikacije

Krovni nosaci Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata – Cam Logico 41053:
– Maksimalna nosivost: 50kg
– Materijal: Čelični profil
– Set uključuje: 4 krovne sape, adaptere i poklopce od polipropilena, 2 čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela), debljina čeličnog profila 1.2mm
– Pogodno za vozila bez uzdužnih šina

PREDNOSTI

  • Kvalitetan materijal – Dugotrajnost i sigurnost su zagarantovani zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom profilu krovnih nosača.
  • Kompletan set – Nema potrebe za dodatnim kupovinama. Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu.
  • Visoka nosivost – Nosivi kapacitet krovnih nosača je do 50kg, što omogućava siguran transport svih vrsta prtljaga.

PORUČITE KROVNE NOSAČE ZA SVOJ SEAT CORDOBA I (1999-2002) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053 I UŽIVAJTE U SIGURNOM I LAKOM PREVOZU!

Kvalitetni krovni nosači Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata – Cam Logico 41053 su savršeno rešenje za sve vaše transportne potrebe. Ne samo da su izuzetno pouzdani, već se takođe lako i brzo montiraju.

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače, primetio sam veliku razliku u kvalitetu i sigurnosti u odnosu na slične proizvode koje sam koristio u prošlosti. Krovni nosači Seat Cordoba I (1999-2002) 3 vrata – Cam Logico 41053 su izdržljivi i prilagodljivi, što je od vitalnog značaja kada želite da prenesete prtljag, bicikl ili skije na krovu svog automobila.

Uz ove krovne nosače, vaše stvari će biti sigurno pričvršćene, čak i tokom vožnje po neravnim putevima ili pri većim brzinama. Pored sigurnosti, ovi nosači su veoma praktični i laki za korišćenje. Montaža je jednostavna i ne zahteva stručna znanja ili dodatne alate.

Ovi krovni nosači imaju visoku nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete sve što vam je potrebno za vaše avanture na putovanju. Bez obzira da li želite da ponesete kofere, bicikle ili skije, možete biti sigurni da će ovi krovni nosači pružiti potrebnu podršku i sigurnost.

Iako postoji još mnogo drugih krovnih nosača na tržištu, Cam Logico 41053 se definitivno ističe svojom kvalitetom i pouzdanošću. U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio ranije, ovi krovni nosači su zaista daleko ispred u smislu performansi i upotrebljivosti.

Zaista sam impresioniran svim karakteristikama ovih krovnih nosača. U mom iskustvu, ovi nosači su praktičniji, izdržljiviji i lakši za montažu od bilo kojih drugih krovnih nosača koje sam koristio do sada. Osim toga, ovi nosači su dizajnirani da izdrže različite vremenske uslove i kontinuiranu upotrebu, pružajući vam dugotrajnu podršku tokom svih vaših putovanja.

Napomena: Cam Logico 41053 krovni nosači su dizajnirani za vozila Seat Cordoba I (1999-2002) sa 3 vrata. Molimo vas da proverite da li su ovi nosači kompatibilni sa vašim vozilom pre nego što izvršite kupovinu.

POGODNOSTI

  • Kvalitetna izrada – Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni za upotrebu.
  • Jednostavna montaža – Nema potrebe za stručnim znanjem ili dodatnim alatima. Montiranje ovih nosača je veoma jednostavno i brzo.
  • Visoka nosivost – Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi nosači vam omogućavaju da prenesete sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

PORUČITE KROVNE NOSAČE ZA VAŠ SEAT CORDOBA I (1999-2002) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053 SADA I OBEZBEDITE SIGURNOST I POUZDANOST TOKOM VAŠIH PUTOVANJA!

Hvala što ste

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja