рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Altea Freetrack MPV (2007-2015) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6061 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT ALTEA FREETRACK MPV (2007-2015) SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Pregled proizvoda

Krovni nosači su neophodni za vaše vozilo ako želite da prevozite teret na krovu. Cam Logico krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletni set spremni za montažu. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Seat Altea Freetrack MPV (2007-2015) model sa integrisanim šinama.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, sa poprečnim presekom od 40x25mm i debljinom profila od 1,2mm
  • Crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu, što znači da ne morate da brinete o traženju i kupovini svih pojedinačnih delova za montažu. Sve što vam je potrebno nalazi se u paketu.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i garantuju vam sigurnost tokom transporta tereta na krovu automobila. Možete biti sigurni da će krovni nosači izdržati i najteže terete koje stavite na njih.
  • Kompatibilnost sa Seat Altea Freetrack MPV (2007-2015) modelom: Cam Logico krovni nosači su posebno dizajnirani za ovaj model automobila sa integrisanim šinama. To znači da će se savršeno uklopiti i neće oštetiti krovni sistem vašeg vozila. Nećete morati da brinete o eventualnom oštećenju ili grebanju šina prilikom montaže.

Zaključak

Cam Logico krovni nosači su idealno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg Seat Altea Freetrack MPV (2007-2015) automobila sa integrisanim šinama. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i izdržljivost tokom transporta tereta. Montaža je jednostavna, a njihova kompatibilnost sa ovim modelom automobila garantuje da će se savršeno uklopiti i neće oštetiti šine.

Nemojte se odlagati, nabavite Cam Logico krovne nosače za svoj Seat Altea Freetrack MPV danas i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu tereta!

Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Kvalitetna izrada
– Kompatibilnost sa Seat Altea Freetrack MPV (2007-2015) modelom

Za više informacija i poručivanje posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja