рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Saab 9000 (1985-1998) 4 vrata – Cam Logico 41002

7.800 рсд

SKU: GTC5269 Kategorija:

KROVNI NOSACI SAAB 9000 (1985-1998) 4 VRATA – CAM LOGICO 41002

Kvalitetni krovni nosači za Vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve Vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova Vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl.

Kompletan set za Vašu praktičnost

Krovni nosaci Saab 9000 (1985-1998) 4 vrata – Cam Logico 41002 je kompletan set koji Vam je potreban da biste imali kvalitetne krovne nosače na svom vozilu. Cena koju vidite odnosi se na ovaj kompletan set.

Jednostavna montaža za Vašu udobnost

Ovi krovni nosači su kompatibilni sa vozilima opremljenim ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina!). Set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, zavisno od modela Vašeg automobila. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji omogućuje dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Bezbednost i nosivost

Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, tako da možete slobodno prevoziti sve što Vam je potrebno, bez bojazni od slabosti nosača.

Dodatna pomoć i informacije

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači pogodni za Vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim će Vam rado pružiti sve dodatne informacije i stručnu pomoć.

Za više detalja i celokupnu ponudu

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o karakteristikama i mogućnostima ovih krovih nosača. Takođe, pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača kako biste pronašli idealne nosače za svoje vozilo.


Prednosti

  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Visokokvalitetni čelični profili za dugotrajnost
  • Pogodni za različite vrste krova i vozila

Kupite kvalitetne krovne nosače koji će Vam pružiti sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na Vašem vozilu. Spremni za montažu, ovi nosači su savršen dodatak za Vaše putovanje. Ne odlažite, već uživajte u sveobuhvatnoj ponudi krovnih nosača koje možete pronaći samo na OXO MARKET stranici.

Naručite krovne nosače Saab 9000 (1985-1998) 4 vrata – Cam Logico 41002 i iskusite udobnost i pouzdanost već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja